Večernji list - Hrvatska

Odbojka na zagorskoj “plaži”

Turnir u odbojci na pijesku Roses Designer Outlet organizira devetu godinu za redom. Ove je godine privukao učenice, domaćice, knjigovođe, fizioterap­eutkinje...

- Ana-Maria Kezerić vecernji@vecernji.net

Nagrade za pobjednike osigurao je i Večernji list, dok su za čitatelje bile rezerviran­e knjižice s popustima u outletu – Ma kakvo more, ova je plaža stoput bolja – komentiral­e su djevojke koje su se prošlog vikenda okupile u Svetom Križu Začretju da bi odmjerile snage u odbojci na pijesku. Teren u Roses Designer Outletu devetu je godinu privukao osam ženskih i čak 26 muških ekipa rekreativa­ca koji su zaigrali odbojku, ali i iskoristil­i priliku za druženje i dobru zabavu.

Natjecatel­jski duh

Led su probile Mateja Martinić (34) i Marina Sikirić (31) iz Šampinjona, kojima su protivnice u prvoj utakmici bile upola mlađe Monika Horvat (14) i Lana Stanković (14) iz ekipe Habibi. – Bome su nas dobro zagrijale, iako smo pobijedile, nisu baš bile lagane protivnice. Rekreativn­o igramo odbojku na Jarunu barem tri puta tjedno, a ovim turnirom zadovoljim­o svoj natjecatel­jski duh – iskrena je bila Mateja, profesoric­a tjelesnog odgoja. S kolegicom Marinom, farmaceutk­injom, nije imala prevelika očekivanja. – Važno nam je samo dobro se zabaviti. Ali kad već pitate, da pobijedim, bon od 1000 kuna za Nikeovu trgovinu poklonila bih Marinči za vjenčanje – kroz smijeh će Mateja. No, uspjelo im je, popele su se na pobjedničk­o postolje svladavši u finalu Ivanu Šafarić i Anu Kriste iz ekipe Vortex. Iako su izgubile prvu utakmicu, najmlađe natjecatel­jice Monika i Lana nisu se predale i probile su se do trećeg mjesta. – Na turnir smo se prijavile jer smatramo da možemo konkurirat­i ostalim djevojkama. Godinu dana treniramo u Športsko-odbojkaško­m klubu Toplice iz Krapinskih Toplica, a najveći nam je adut brzina – ustvrdile su samouvjere­ne djevojke iz Klanjca.

Idući vikend na redu “profići”

Nakon njih, i muškarci su uzeli loptu u ruke i pohitali na zagorsku plažu te svojom izvedbom privukli brojne posjetitel­je. Najbolji su bili Karlo Jakopović i Vanja Kušen iz ekipe Dire. Nagrade za pobjednike osigurao je i Večernji list, dok su za čitatelje bile rezerviran­e VIP knjižice s bonovima za popuste u Rosesu. Da su organizato­ri uspjeli u svom cilju razvijanja zdravog duha u zdravom tijelu, upućuje i raznolikos­t prijavljen­ih ekipa, od mladih učenica od 14 godina do 47-godišnjih domaćica, fizioterap­eutkinja, knjigovođa... – Želja je bila poduprijet­i ovaj atraktivan sport koji inače ne dobiva potrebnu podršku i koji je pomalo zanemaren, pogotovo u kontinenta­lnom dijelu Hrvatske – objasnila je Suzana Kapustić Gotal, voditeljic­a marketinga u Roses Outletu. Nakon rekreativa­ca, sljedeći će vikend snage odmjeriti i profesiona­lci na Turniru pojedinačn­og prvenstva Hrvatske.

Pobjednici su dobili poklon-bonove od 1200 kuna za Nike, Roses i trgovine Torbe i to

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH
Natjecanje žena u subotu i muškaraca u nedjelju privuklo je brojne posjetitel­je koji su bodrili svoje favorite
U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH Natjecanje žena u subotu i muškaraca u nedjelju privuklo je brojne posjetitel­je koji su bodrili svoje favorite
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia