Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Oni koji su u stabilnim vezama danas imaju šanse poboljšati svoj odnos. POSAO Na žalost, ne možete ništa zaobići. Utvrdite jasna pravila. ZDRAVLJE Odmaknite se od svega.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Vraćate romantiku u svoju vezu. Partner(ica) je oduševljen(a). Neki to čine putem fine večere. POSAO Prihvatit ćete svaki posao i biti zahvalni što je tako. ZDRAVLJE Male brige.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Osjećat ćete se kao da ste izba-čeni iz igre. Ne tugujte zbog toga. POSAO Ne dajte da drugi manipulira­ju vama, čak i kad vam upute slatke riječi. ZDRAVLJE Potražite humoristič­ne sadržaje.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Danas biste svojoj najdražoj osobi mogli ispričati cijeli jedan roman. POSAO Neki će poći na putovanje gdje će naići na dobru poslovnu priliku. ZDRAVLJE Pretjeriva­nje u jelu.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Vjerojatno ćete biti osjećajnij­i više nego inače, pa ćete pokazati svoju ranjivu crtu. POSAO Vaši nadređeni danas bi vam mogli pokazati naklonost. ZDRAVLJE Moguće su lijepe stvari.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV Današnji dan donijet će vam nova poboljšanj­a i romantiku. POSAO Nikome ništa ne zamjerate, ali s lako-ćom detektirat­e zavidnike. ZDRAVLJE Imate snage za dvoje.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Razmišljat ćete o tome da jednu ljubavnu fazu privedete kraju. POSAO Danas će napokon sazreti uvjeti za jednu poslovnu suradnju. ZDRAVLJE Osluškujte druge.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJU-BAV Vaša intuicija danas će vas ispravno voditi i govoriti vam da li krenuti. POSAO Učinit ćete ono što morate, jer se od vas očekuje da igrate po pravilima. ZDRAVLJE Nemojte se stalno provlačiti.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.) LJUBAV Sanjat ćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz lju-bavne letargije. POSAO Danas ćete biti pohvaljeni i to će vam izmamiti osmijeh. ZDRAVLJE Vaše samopouzda­nje raste.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Osjećaj da će sve biti dobro navodit će vas na veću otvorenost. PO-SAO Vjerojatno ćete proširiti suradnju s mladim suradnicim­a na poslu. ZDRAV-LJE Bit ćete bistri u svemu što radite.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.) LJU-BAV Oni u vezama dogovorit će se oko nekih zajednički­h navika. POSAO Ako ste čekali nove radne uvjete danas će stvari sazreti za nešto takvo. ZDRAVLJE Zdravije se hranite.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Oni u stabilnim vezama danas će poraditi na svom erotskom životu. POSAO Danas vas promatraju osobe koje bi željele uložiti sredstva u ono što radite. ZDRAVLJE Naspavajte se.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia