Večernji list - Hrvatska

Glumica sama i prodaje cipele u svom dućanu

Carrie iz “Seksa i grada” već 4 godine ima svoju kolekciju cipela, a sada ima i prvi pop-up butik u New Yorku

-

Cipele koje glumica dizajnira ručno se rade u malim postolarsk­im manufaktur­ama u Toscani, a znak im je trakica na peti ćama poput Saks Fifth Avenue i Bloomingda­les, ovo je njezin prvi butik u New Yorku, no prije toga otvorila je dva u Las Vegasu.

Časkanje za uspomenu

Kako bi dodatno reklamiral­a svoje cipele, sve do 4. prosinca glumica će biti i prodavačic­a te klijentima pomoći u odabiru modela koji im najbolje pristaje. – Najvažnije mi je da imamo za svakog ponešto: klasične štikle za večernji izlazak, ravne cipele za kostime, odijela i traperice te espadrile i tenisice za ležeran sportski izgled. Ovaj je prostor

Trgovina je prava newyorška, u srcu Midtowna, na putu prema Broadwayu

baš pravi newyorški, smješten u srcu Midtowna, a uz 52. ulicu sam sentimenta­lno vezana jer sam godinama kroz nju prolazila svake večeri na putu u teatar na Broadwayu gdje sam tada nastupala u mjuziklu “Annie” – rekla nam je glumica, koja osim cipela u butiku prodaje i vlastite parfeme, mirisne svijeće, futrole za mobitele, torbice, ali i ključni modni komad koji se mora naći u ormaru svake žene – male crne haljine. Cijene njezinih cipela su od 250 dolara naviše, a nagrada za svakog kupca je fotografij­a za uspomenu. I čavrljanje s jednom od najvećih ikona stila današnjice.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia