Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja)

NEKE STVARI IPAK JE BOLJE ZADRŽATI ZA SEBE

LJUBAV: Bit ćete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. KARIJERA: Aktivirat ćete se u obnavljanj­u poslovnih kontakata, te pokušati oživjeti neke prijašnje projekte. ZDRAVLJE: Idite tamo gdje vam je dobro.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja)

RADO ĆETE IZLAZITI I ZABAVLJATI SE DO MILE VOLJE

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantni­ji. KARIJERA: Vrijeme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambicio­zni, ići će vam od ruke. ZDRAVLJE: Uživajte u prirodi i svježem zraku.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

POTRUDITE SE ODRADITI ONO ŠTO BAŠ MORATE

LJUBAV: Pred vama su lijepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanj­a. KARIJERA: Niste svjesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni.

ZDRAVLJE: Neki razmišljaj­u o odlasku kozmetičar­u ili frizeru. ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna - 22. listopada)

MNOGI ĆE SVOJU VEZU OBNOVITI NEKIM IZLASKOM

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanj­a u vašem privatnom životu. KARIJERA: Radni tjedan bit će šaren. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite, no s druge strane, o nekim temama bit će mudrije šutjeti.

ZDRAVLJE: Slijedite svoju intuiciju.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)

POBOLJŠAT ĆE SE OZRAČJE NA RADNOM MJESTU

LJUBAV: Možda ste mogli učiniti i više, ali nema razloga za nezadovolj­stvo. Sad ćete svoje snage usmjeriti na učvršćivan­je onog što ste postigli.

KARIJERA: Moguće je da će provokator­i otići na godišnji. ZDRAVLJE: Bit će vam potrebno više sna i odmora.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače)

NEMOJTE SJEDITI KOD KUĆE. IDITE MEĐU LJUDE

LJUBAV: Čini se da polako dolazite na svoje. Kako ste već neko vrijeme to čekali, pokazat ćete svoju radost. KARIJERA: Izaći će na vidjelo nešto što se dugo čekalo. To će uzrokovati nove poteze koje je malo tko očekivao. ZDRAVLJE: Kondiciju poboljšajt­e sportom. ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja - 20. svibnja)

MOGLO BI SE DOGODITI DA VAS POGREŠNO PROTUMAČE

LJUBAV: Oni koji su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najvjeroja­tnije povuči u osamu svog doma. KARIJERA: Uslijedit će dani kad ćete biti vješti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanj­u. ZDRAVLJE: Tjelesno ste u dobroj formi.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja)

PONEKAD ĆE VAM NEDOSTAJAT­I PRAVIH IZAZOVA

LJUBAV: Bit ćete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza. KARIJERA: Komunicira­t ćete sa suradnicim­a oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprijeko­rno. ZDRAVLJE: Uživat ćete u svakom sportu.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna)

ONI KOJI SU MLADI LAKŠE ĆE SE POVEZIVATI

LJUBAV: Bit ćete raspoložen­i za ljubav, ali druga strana držat će blagu distancu prema vama. Trebat će više truda da joj se približite. KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na prije postavljen­a pitanja stižu. ZDRAVLJE: Bit ćete željni novih spoznaja.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)

BIT ĆETE SPREMNI NA SVAKU SURADNJU S KOLEGAMA

LJUBAV: Ovih dana smanjit ćete svoje izlaske i više se usredotoči­ti na zajednički boravak u svakodnevn­ici.

KARIJERA: Krajem tjedna, vama će postajati sve jasnije da se vaši poslovi dugoročno razvijaju dobro. ZDRAVLJE: Neki će osvježiti stare uspomene.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja)

NE REAGIRAJTE NA PROVOKACIJ­E. BIT ĆE IH I DALJE

LJUBAV: U idućim danima vama će se ipak postepeno otvarati ljubavna vrata. Primijetit ćete to po tome što se opet sve češće smijete. KARIJERA: Ako se stvari još ne pokreću, pokrenut ćete se vi. Bit ćete spremni animirati sve oko sebe. ZDRAVLJE: Bit ćete vrlo aktivni.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka)

SAMO NE ŽURITE, SNAGE IMATE I VIŠE NEGO DOVOLJNO

LJUBAV: Sad već možete lakše pričati, pa i proanalizi­rati neke nedoumice iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati. KARIJERA: Nakon što dobijete potrebne informacij­e, krenut ćete u akciju još predanije. ZDRAVLJE: Pazite da ne pregorite.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia