Večernji list - Hrvatska

Mahreza plaćaju 9 milijuna €, a on je nestao!

- Karlo Ledinski

Alžirac je poludio zato što je Leicester odbio prodati ga Manchester Cityju za 80 mil. eura pa sada već 11 dana zaredom ne dolazi na trening karlo.ledinski@vecernji.net Gdje je Riyad Mahrez, najbolji nogometaš Premiershi­pa u 2016. godini? Pitaju se to ovih dana i njegovi poslodavci u Leicesteru.

Kaznili ga s 200.000 funti

Naime, Alžirac se već 11 dana ne pojavljuje na treningu, odbija dolaziti u klub otkako su čelnici lisica posljednje­g dana prijelazno­g roka odbili 80 milijuna eura vrijednu ponudu Manchester Cityja. Mahreza, koji je mislima već bio u svlačionic­i Manchester Cityja, to je toliko pogodilo da više ne želi dolaziti u klub s kojim ima ugovor do lipnja 2020. godine. – Klub me je izigrao već drugi prijelazni rok zaredom. Obećali su pustiti me na ljeto, pa sada u zimu, no slagali su mi i izdali me – pojadao se Riyad. Trener Leicestera Claude Puel još je uvijek pomirljiv prema Mahrezu, vjeruje da će se Alžirac ubrzo priključit­i treninzima. – Vjerojatno mu treba da malo razbistri glavu, vjerujem da će nakon toga priključit­i se momčadi. Mi ćemo ga dočekati raširenih ruku jer jako je važan našoj momčadi – poručio je Puel koji je bez najboljeg igrača već 11 dana zaredom. Klub pak nije toliko pomirljiv, Mahreza su zbog propuštanj­a treninga kaznili s 200.000 funti. I u pravu je Leicester jer Mahreza plaćaju devet milijuna eura godišnje, a uostalom prije godinu i pol dobio je znatnu povišicu s pet na devet milijuna eura baš zbog toga što se dugoročno obvezao klubu. Mahrez je navodno jučer poručio šefovima da će se vratiti treninzima i igranju utakmica samo ako mu pismeno potvrde da će ga na ljeto pustiti, a usput mu i ukinu kaznu od 200.000 funti.

Misli da je iznad kluba

Da stvar bude apsurdnija, u nedjelju Leicester igra baš protiv nesuđenog Mahrezova kluba – Manchester Cityja. No on tu utakmicu neće igrati. – Sigurno neće. A nadam se da će Mahrez ubrzo shvatiti da griješi i da je klub iznad bilo kojeg pojedinca

Puel.• – zaključio je trener

 ??  ?? Mahrez na treningu – slika koja se ne može vidjeti već 11. dan zaredom
Mahrez na treningu – slika koja se ne može vidjeti već 11. dan zaredom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia