Večernji list - Hrvatska

Kad igra Hrvatska, kockice su najpopular­niji dodatak!

Svoju navijačku strast pokazao je i glumac Dragan Despot

- Maja Šitum scena@vecernji.net ZAGREB

Dalićevi izabranici iza sebe imaju vojsku navijača, a među njima su i brojna slavna imena koja ih bodre u nacionalni­m dresovima Osim pokojeg turista u subotu navečer ulice hrvatskih gradova bile su prazne, jer su svi bili ispred malih ekrana i gledali prvu utakmicu naše nogometne reprezenta­cije na ovogodišnj­em Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Protiv reprezenta­cije Nigerije dečki su upisali pobjedu, a kao što su oni bili vatreni na terenu, tako su bili vatreni i njihovi navijači među kojima su i brojna poznata lica.

Nova uniforma

Glumca Dragana Despota cijeli dan je treslo navijačko ludilo, te se u hrvatskom dresu prošetao zagrebačko­m špicom, a takva odjevna kombinacij­a bila je neizostavn­a u domu poduzetnic­e Ivane Delač Đolo. – Volim sve sportove i uživam pratiti velika prvenstva sa sinom. Gledamo europske nogometne lige, a jedva smo čekali i ovo prvenstvo. Dosad nam je najzanimlj­ivija utakmica bila između Španjolske i Portugala. Navijali smo, naravno i za naše dečke, ipak je pobjeda u prvoj utakmici protiv Nigerije bila imperativ – rekla nam je Ivana.

Franka i Daniel na licu mjesta

Prva utakmica vatrenih pred televizijs­ke ekrane prikovala je i pjevačicu Nives Celzijus koja također ima spreman navijački dres, baš kao i njezina kolegica Lidija Bačić koja je Instagramu prognozira­la pobjedu, što se i ostvarilo. Ivana Mišerić u Osijeku je s prijatelji­ma gledala tekmu. Za razliku od svojih prijatelji­ca, voditeljic­a crveno-bijele kockice nije iscrtala na svome licu, a svi oni koji bi to htjeli naučiti kratki video s uputama objavila je modna blogerica Sonja Kovač. Neki imaju sreću pratiti prvenstvo na licu mjesta,poput Franke Batelić koja u Rusiji bodri svoga zaručnika Vedrana Ćorluku. U Kalinjingr­adu je i voditelj Daniel Bilić koji se prije tekme družio s navijačima Nigerije.

 ??  ?? Ljepotice u kockicama Pjevačica Lidija Bačić prognozira­la je pobjedu vatrenih, Sonja Kovač objavila video kako ukrasiti lice kockicama, a Nives Celzijus pokazala atraktivnu verziju navijačke uniforme Iz Rusije Daniel Bilić i Franka Batelić utakmice...
Ljepotice u kockicama Pjevačica Lidija Bačić prognozira­la je pobjedu vatrenih, Sonja Kovač objavila video kako ukrasiti lice kockicama, a Nives Celzijus pokazala atraktivnu verziju navijačke uniforme Iz Rusije Daniel Bilić i Franka Batelić utakmice...
 ??  ?? Ivana Mišerić utakmicu je gledala u Osijeku, a Ivana Delač Đolo prati sve utakmice i vatreno navija
Ivana Mišerić utakmicu je gledala u Osijeku, a Ivana Delač Đolo prati sve utakmice i vatreno navija
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia