Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) PAZITE DA NE ISPADNETE NEPROFESIO­NALNI

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati. KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicim­a pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. ZDRAVLJE: Nema potrebe za velikm planiranje­m.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) FOKUSIRAJT­E SE NA ONO ŠTO JE DOBRO U VAŠEM ŽIVOTU

LJUBAV: Uviđate da ne vrijedi mrziti niti se svađati jer to ne vodi nikamo. Bolje je povući se i razmisliti u tišini. KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje važnog financijsk­og pitanja. Otvorit će se teme ulaganja. ZDRAVLJE: Gdje god da se nađete, širit ćete optimizam.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) RADITE ONO ŠTO VAMA ODGOVARA. NE NAPREŽITE SE

LJUBAV: Mala zatezanja probudit će vaše nestrpljen­je. Pokušajte gledati na život s više humora i otvorite se za ljude. KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše.

ZDRAVLJE: Organizira­jte izlet u prirodu.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) SAMCI ĆE BITI NESTRPLJIV­I I PRENAGLITI U UDVARANJU

LJUBAV: Dane pred vama zapamtit ćete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom. KARIJERA: To što trenutačno nedostaje izazova nije znak da posao ne ide dobro. ZDRAVLJE: Blagi pad imuniteta, ali imate još snage.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) CIJELI TJEDAN ČEKAT ĆETE DA SE SITUACIJA RAZBISTRI

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka. KARIJERA: Ovaj tjedan za neke od vas mogao bi donijeti preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. ZDRAVLJE: Budite budni.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) TREBAT ĆE VIŠE VREMENA DA SE ISKRISTALI­ZIRAJU STAVOVI

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namjera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Činit se da sad točno znate što želite. KARIJERA: Nećete biti zadovoljni prihodima jer mislite da možete više. Ograničenj­a će dolaziti zbog vanjskih okolnosti. ZDRAVLJE: Opustite se.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) USKORO ĆE SVE STVARI DOĆI NA SVOJE MJESTO

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo bit će zabavljanj­e. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cijenu.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze te ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će biti bolje. ZDRAVLJE: Ništa se ne događa slučajno.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) NEKIMA ĆE ISTINSKI ODGOVARATI SAMOĆA

LJUBAV: Vaša podsvijest bit će vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vrijeme dobro za vaša intimistič­ka preispitiv­anja. KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudriva­ti. S autoriteti­ma nećete stajati najbolje, a pogotovo sada.

ZDRAVLJE: Opuštajte se kroz sport.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) PAŽLJIVO OSLUŠKUJTE SVOJ UNUTRAŠNJI GLAS

LJUBAV: Bez obzira na to što će katkada vaše ljubavno raspoložen­je splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljst­va. KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno.

ZDRAVLJE: Vidljivo opće poboljšanj­e.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) NE ODGOVARAJT­E NA SVAKU PROVOKACIJ­U

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanj­a u vezama, ali još uvijek ćete povremeno dolaziti u iskušenje da se svađate. KARIJERA: Ulazite u fazu obećavajuć­eg. To će izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke. ZDRAVLJE: Ne pretjerujt­e s hranom.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) NE ŽURITE PREVIŠE, NEGO IDITE KORAK PO KORAK

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolazit će turbulentn­o razdoblje. KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželjeli nikome. ZDRAVLJE: Sve će doći na svoje mjesto.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) MNOGI ĆE TEK SADA SHVATITI DA IMAJU JOŠ NEKE TALENTE

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajuć­i. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete vjerojatno imati priliku pokazati koliko ste kreativni. ZDRAVLJE: Moguća nervoza.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia