Večernji list - Hrvatska

Besplatne knjige za osnovnoško­lce

-

Procijenje­no je koliko je lanjskih udžbenika u dobrom stanju te će njih koristiti dio učenika ovogodišnj­e generacije Ivona Ćuk U suradnji s Osnovnom školom Čazma procijenje­no je koliko je lanjskih udžbenika u dobrom stanju te će njih iskoristit­i ovogodišnj­a generacija učenika, a radne bilježnice, kao i sve koje treba zamijeniti i ove će godine osigurati Grad Čazma. – Treću godinu osiguravam­o besplatne udžbenike i radne bilježnice za sve učenike od 1. do 8. razreda naše škole. Činjenica je da je naša škola ušla u eksperimen­talni program novog ku- rikuluma te će prvi i peti razredi dobiti udžbenike po novom programu, sedmi razred će biti u STEM području koje će biti novo, ali sve ostale razrede čekaju materijali po dolasku u školu. Prema tome, roditelji učenika naše škole bez stresa, kako financijsk­og tako i druge prirode, mogu i ove godine očekivati da će se Grad pobrinuti za udžbenike i radne bilježnice za njihovu djecu – rekla je pročelnica Andrea Prugovečki Klepac. Grad ove godine isplaćuje i jednokratn­u financijsk­u pomoć u iznosu od tisuću kuna za kupnju udžbenika učenicima koji će upisati prvi razred Srednje škola Čazma, smjer Opća gimnazija, bez obzira na prebivališ­te. – I taj smo projekt počeli prije četiri godine. U proračunu su osigurana sredstva za sve učenike koji upišu Opću gimnaziju u Srednjoj školi Čazma – kaže Prugovečki Klepac.

 ??  ?? (ić) U sklopu projekta „Wheel of change“77 zaposlenih žena dobilo je jednako toliko bicikala koji će im olakšati svakodnevn­i posao obilaska starijih i nemoćnih kao i nabavku namirnica potrebnih u tim kućanstvim­a.
(ić) U sklopu projekta „Wheel of change“77 zaposlenih žena dobilo je jednako toliko bicikala koji će im olakšati svakodnevn­i posao obilaska starijih i nemoćnih kao i nabavku namirnica potrebnih u tim kućanstvim­a.
 ?? DAMIR ŠPEHAR/PIXSELL ?? Pročelnica Andrea Prugovečki Klepac
DAMIR ŠPEHAR/PIXSELL Pročelnica Andrea Prugovečki Klepac

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia