Večernji list - Hrvatska

Svi žele Subinu frizuru i brkove kao Vrsaljko

IVAN MIŠKOVIĆ, FRIZER HRVATSKIH SPORTAŠA

- ZAGREB Nina Cvijanović scena@vecernji.net

Nakon rada u New Yorku, Ivan se odlučio vratiti u Zadar, a sada su mu klijenti poznati i uspješni hrvatski sportaši - Sve su to zadarska dica koju znam iz škole ili smo se družili u djetinjstv­u, a sada dolaze kod mene na frizuru, priča nam barber Ivan Mišković, koji je prošlo ljeto u Zadru otvorio salon Mr.Razor. Ondje uređuje brade i frizure našim poznatim reprezenta­tivcima Šimi Vrsaljku i Danijelu Subašiću. Osim nogometaša, u Ivanov salon dolaze i tenisač Borna Ćorić, borac Goran Reljić i mnogi drugi. Ivan je radio u New Yorku, pa odlučio otvoriti salon u Zadru, a u frizerstvu ima 14 godina iskustva.

Povratak u Zadar

- Želja za New Yorkom krenula je od malih nogu i traje i dan-danas. Kad sam odlučio da Zadru treba nešto drukčije i originalni­je, bilo mi je jasno da ću se vratiti. U New Yorku sam imao priliku živjeti život brijača družeći se s poznatim barberom Enriqueom, koji je radio u jednoj od najboljih brijačnica... Sada je sve to povijest, tu sam i želim napraviti najbolji posao - ispričao nam je. Među njegovim su poznatim klijentima Šime Vrsaljko, čije je poznate brkove i frizuru uredio baš prije nekoliko dana, Danijel Subašić, Goran Reljić, Borna Ćorić, Kristijan Krajina, Marko Banić i mnogi drugi... - Sve su to jako jednostavn­i i dobri momci, s kojima je lako razgovarat­i o bilo čemu. Drago mi je da smo imali priliku upoznati se i što smo napravili za njih ono što najbolje radimo, a to je ‘barbering’. Veselimo se dolasku mnogih drugih i svima želimo dobrodošli­cu. Svakako planiramo razvijati tvrtku i vjerujemo da ćemo u budućnosti moći ponuditi i druge stvari - kaže nam barber. Najviše mu klijenata dolazi sa zahtjevima za frizurom poput one vratara Danijela Subašića koji je očito postavio neke nove trendove.

Frizura poput Sube

- Svi žele imati frizuru poput njega, a osim toga mnogima se sviđaju brkovi Šime Vrsaljka. Prije važnih utakmica ili natjecanja među sportašima nema praznovjer­ja da uvijek moraju imati istu frizuru i bradu, a vole poznate stilove. - Mislim da nije u pitanju praznovjer­je nego navika. Stekao sam njihovo povjerenje, ja im nekada sugeriram promjenu, a ako su raspoložen­i onda napravimo nešto drukčije - kaže nam simpatični Mišković.

 ??  ??
 ??  ?? Ivan katkad dečkima daje ideje za frizure, nekada se odluče na malu promjenu, ali vjerni su svom looku
Ivan katkad dečkima daje ideje za frizure, nekada se odluče na malu promjenu, ali vjerni su svom looku
 ??  ?? Stil Danijela Subašića najpopular­niji je, a i Šime Vrsaljko je prije par dana došao na uređivanje
Stil Danijela Subašića najpopular­niji je, a i Šime Vrsaljko je prije par dana došao na uređivanje
 ??  ?? Naš poznati tenisač Borna Ćorić dao se u spretne ruke Ivanu Mikšiću koji ima 14 godina iskustva
Naš poznati tenisač Borna Ćorić dao se u spretne ruke Ivanu Mikšiću koji ima 14 godina iskustva
 ??  ??
 ??  ?? U salon su mu došli i uspješni bacač kugle Stipe Žunić (lijevo) te borac Goran Reljić
U salon su mu došli i uspješni bacač kugle Stipe Žunić (lijevo) te borac Goran Reljić
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia