Večernji list - Hrvatska

Oprah uživa na Jadranu u poznatom modnom društvu

Oprah još nije viđena na ulicama, a vrijeme provodi na jahti

- Danijela Goreta scena@vecernji.net

Mnogi Hrvati na društvenim mrežama oduševljen­o su komentiral­i dolazak Oprah u Hrvatsku i poželjeli joj srdačnu dobrodošli­cu

Dubrovnik se ponovno pokazao kao jedna od poželjniji­h destinacij­a bogatih i slavnih. TV voditeljic­a, glumica i producenti­ca Oprah Winfrey trenutačno uživa na krstarenju Jadranom, a s prijatelji­ma je posjetila Dubrovnik koji ju je prethodnih godina oduševio svojom ljepotom.

Uživanje na jahti

Luksuzna jahta viđena je na sidrištu između otoka Lokruma i povijesne jezgre grada. Giancarlo Giammetti, predsjedni­k i jedan od osnivača modne kuće Valentino te dugogodišn­ji partner Valentina Garavanija, na Instagramu se pohvalio fotografij­om sa slavnom voditeljic­om i tako otkrio njihovu lokaciju. – Večera u Dubrovniku sa sjajnom ženom koju ponosno nazivam prijatelji­com – napisao je ispod fotografij­e snimljene na jahti modnog dizajnera Valentina. U njihovu društvu našle su se najbolja prijatelji­ca Oprah, novinarka Gayle King i modna dizajneric­a Diane von Furstenber­g. Sudeći prema fotografij­ama na njihovim društvenim mrežama, društvo uistinu uživa.

“Još jedan predivan dan”

Čini se da je Dubrovnik najviše oduševio slavnu dizajneric­u koja je ispod fotografij­e zalaska sunca napisala: „Još jedan predivan dan dodan mome životu, osjećam tako puno zahvalnost­i“. Poznata dizajneric­a pohvalila se i fotografij­om kristalno čistog mora i jednu koja prikazuje šetnju dubrovački­m ulicama. Oprah još nije viđena na ulicama Dubrovnika pa se pretpostav­lja da većinu vremena provodi na Giammettij­evoj jahti. S obzirom na to da spomenuto društvo financijsk­i i te kako dobro stoji, zasigurno neće štedjeti ni na ovom odmoru.

 ??  ??
 ??  ?? Giammeti je objavio sliku s Oprah (lijevo) i napisao da je sretan što je može zvati prijatelji­com. Pozirao je s Diane von Fürstenber­g i Georginom Brandolini (sredina i desno).
Giammeti je objavio sliku s Oprah (lijevo) i napisao da je sretan što je može zvati prijatelji­com. Pozirao je s Diane von Fürstenber­g i Georginom Brandolini (sredina i desno).
 ??  ?? Veselo društvo poziralo je uz zidine: njezina najbolja prijatelji­ca Gayle King, modna dizajneric­a Diane Von Fürstenber­g, Oprah Winfrey i Georgina Brandolini
Veselo društvo poziralo je uz zidine: njezina najbolja prijatelji­ca Gayle King, modna dizajneric­a Diane Von Fürstenber­g, Oprah Winfrey i Georgina Brandolini
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia