Večernji list - Hrvatska

Jelena Glišić, Mario Valentić i Iva Leko domaćini ‘Kluba 7’

Novi showbiz & lifestyle magazin uskoro kreće na HRT-u

- Jelena Glišić Mario Valentić Iva Šarić Leko (vl) (mš) (dg)

Naglasak emisije bit će na profinjeno­j i istančanoj prezentaci­ji zbivanja s područja mode, glazbe, hrane i umjetnosti Emisija “Klub 7” novi je showbiz & lifestyle magazin koji na afirmativa­n i zabavan način prikazuje aktualna društvena zbivanja u Hrvatskoj i svijetu. “Klub 7” fokus stavlja na profinjenu i istančanu prezentaci­ju uspješnih i istaknutih zbivanja s područja mode, glazbe, hrane i umjetnosti.

Tjedni pregled zbivanja

Obrađuje i teme iz kulture, turizma, sporta, tehnologij­e i ostale slične sadržaje. U vizualnom dijelu emisija će se producirat­i po uzoru na recentne svjetske magazine sličnog tipa. Osim aktualnih društvenih zbivanja, “Klub 7” donosi intervju tjedna, reportaže sa svjetskih tjedana mode te najljepše kuće i vile. Uz razgovore s arhitektim­a, poznatim poduzetnic­ima i uspješnim ljudima u svojim područjima, tu su i prilozi o zdravlju i ljepoti, izvještaji s najboljih festivala i koncerata te otvorenja izložbi i drugih zanimljivi­h manifestac­ija. Kroz emisiju vodit će nas provjerena, ali i neka nova TV lica poput Jelene Glišić, Ive Šarić Leko i Marija Valentića. Glavna urednica emisije je Ivona Čulo, redatelj Tomislav Šango, a producent Dean Radinović. Uz ostale suradnike, modni dio potpisuje Nađa Irena Fišić, kulturu Željko Ljubobrato­vić, a reportaže iz svijeta donosi Ana Muhar. – Emisija se zove “Klub 7” jer svakog tjedna našim gledatelji­ma donosimo pregled najzanimlj­ivijih tema u proteklih sedam dana, a ujedno stvaramo i svojevrstn­i “klub” koji na jedinstven način spaja ljubitelje svega onoga što zovemo umijećem kvalitetno­g življenja – umjetnost, glazbu, modu, ljepotu, kulturu, gastronomi­ju, dizajn, arhitektur­u...

Fokus je na kvaliteti

Teme obrađujemo na informativ­an, ali i zabavan i edukativan način, pri čemu nam je fokus na kvaliteti. Osim pregleda društvene scene, naši reporter vode nas u eskluzivne vile i kuće, otkrivaju najnovije trendove, modne novitete, pobliže nas upoznaju s ljudima koji su nam inspiracij­a: arhitektim­a, poduzetnic­ima, umjetnicim­a, chefovima, a osim iz Hrvatske, donosimo i reportaže sa različitih svjetskih destinacij­a – ističe Ivona Čulo, glavna urednica nove emisije “Klub 7”. san pljesak, a tada je igrač Real Madrida održao kratak govori. – Hvala vam svima na čestitkama i lijepim željama. Drago mi je da mogu rođendan slaviti u ovom okruženju, a tu sam već gotovo 13 godina. Želja mi je da pobijedimo u utorak, da možemo uživati sljedeća dva mjeseca, pogotovo mi koji igramo u Španjolsko­j – rekao je Modrić uoči sraza s reprezenta­cijom Španjolske. Svojim je obožavatel­jima na lijepim željama zahvalio i na Instagramu te je njegov status dobio više od 800.000 lajkova. A iako je slavlje s prijatelji­ma odlično, sigurno se veseli i onome u krugu obitelji, sa suprugom Vanjom i djecom Ivanom, Emom i Sofijom.

 ??  ??
 ??  ?? Ivona Čulo Glavna urednica emisije
Ivona Čulo Glavna urednica emisije

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia