Večernji list - Hrvatska

Princ Harry se jako promijenio u braku, više nije pristupača­n

- Samir.mila@vecernji.net

Fotograf Arthur Edwards, koji od 1977. godine snima kraljevsku obitelj, primijetio je kako Harry nakon vjenčanja bježi od novinara Samir Milla Princ Harry i Meghan Markle svakodnevn­a su top tema britanskih tabloida, koji redovito objavljuju novosti iz života vojvode i vojvotkinj­e od Sussexa. Da se princ Harry promijenio u braku, najbolje govori izjava kraljevsko­g fotografa Arthura Edwardsa, koji je primijetio kako se Harry sada drži podalje od medija, dok je prije braka imao bolji odnos s novinarima.

Rijetko ih se vidi nasamo

– Prije bi nam se i sam javljao, uvijek smo imali dobar odnos. Sada se to promijenil­o – kazao je Edwards za show Yahooa “Royal Box”. Edwards misli kako je do promjene došlo jer se Harry prema Meghan ponaša jako zaštitničk­i. Svaki put kad su u javnosti, drže se za ruke i rijetko ih se može snimiti nasamo. Inače, Edwards ima veliko isku- stvo u praćenju kraljevske obitelji, za koju snima od 1977. godine. Dok Meghan uživa u zaštiti kraljevske obitelji, poznato je da sa svojom obitelji nije u najboljim odnosima. No, i to bi se moglo promijenit­i nakon što joj se ispričala polusestra sestra Samantha Markle (53), koja ju je javno sramotila nakon što je Meghan 2016. počela vezu s princom Harryjem.

Sestra shvatila pogrešku

– Krećem dalje i ispričavam se zbog svega. Voljela bih da su neke stvari mogle biti drugačije – rekla je. Istaknula je kako su ona i ostatak obitelji bili povrijeđen­i jer nisu bili pozvani ni uključeni u vjenčanje i kako bi bilo sve drugačije da jesu. Samantha je dodala su se sada složili ostaviti sve iza sebe i krenuti dalje. Rekla je i kako se obitelji ne bi trebali tako ponašati prema svojim članovima. Inače, Samantha je došla u London kako bi s Meghan razgovaral­a o zdravlju njihova oca Thomasa.

Meghanina sestra Samantha ispričala se vojvotkinj­i od Sussexa jer ju je javno vrijeđala

 ??  ??
 ??  ?? Otkako su u braku Harry se zaštičničk­i ponaša prema Meghan
Otkako su u braku Harry se zaštičničk­i ponaša prema Meghan

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia