Večernji list - Hrvatska

Prvi put u tri godine diskvalifi­ciran natjecatel­j

- (at)

Nema milosti u “Životu na vagi” – boot camp za mršavljenj­e funkcionir­a kao Seal Team. Natjecatel­j automatski je diskvalifi­ciran jer pravilo kaže da kandidati koji se udebljaju dva ili više kilograma ne mogu nastaviti s programom, a on se udebljao 3,6 kg. Ovo je prvi takav slučaj u tri sezone. Ako se kandidati udebljaju dva ili više kilograma, automatski napuštaju show.

– Imao sam predosjeća­j, znao sam da mi se bliži kraj. Nisam unosio dovoljno hrane, metaboliza­m nije radio.Striktno sam se držao prehrane, ali infuzija koju sam dobio, odsutnost treninga i prevelika količina vode doveli do viška kilograma – kazao je Miro koji nije mogao suspregnut­i suze te je komentirao da zna kako će svi oni koji ga poznaju reći da se opet vratio na stare staze, a njegova je želja bila doći do finalne emisije.

Podsjetimo, Miro je u Život na vagi došao sa 151,8 kg, a sada ima 128,1 kg, što znači da je skinuo 23,7 kg. U svom pismu obećanja napisao je da mu je najvažnija odluka bila prijaviti se u show te da želi živjeti kako bi njegova djeca imala zdravog tatu. Jutro nakon Mirina ispadanja sliježu se dojmovi. Mario je komentirao kako je sve tiho nakon njegova odlaska, a Irena je pokušala oraspoloži­ti Baru, kojeg je Mirin odlazak pogodio, ali i drugima dao razmišljat­i o strogim pravilima koja se ne smiju kršiti.

 ??  ?? Miro je u show došao sa 151,8 kg, a izbačen je nakon što je skinuo 23,7 kg
Miro je u show došao sa 151,8 kg, a izbačen je nakon što je skinuo 23,7 kg

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia