Večernji list - Hrvatska

Pravila su tu da se krše – pokušajte razmišljat­i u tom smjeru

- 1. 4.

grubo obrađenim drvenim elementima, pomalo zgužvanim tkaninama i slično.

Bez nakrcavanj­a stvari

Odabir sofe ili kauča kao osnovnog elementa za dnevni boravak jako je važan i dat će pečat vašem prostoru. Stoga se potrudite da njegova veličina bude proporcion­alna veličini prostorije. Posebno pazite na udobnost, ali i materijal kojim je presvučen kauč. Izražajna boja i tekstura tkanine učinit će ga fokusnom točkom u prostoru. Želite li pak imati bezvremens­ki komad koji će dugo trajati, odaberite onaj nenametlji­vi u jednom neutralnom tonu. Ako si možete priuštiti, odlučite se za kupnju jednog ili dva dizajnersk­a komada koje ćete vješto uskladiti s drugim jeftinijim elementima. Tako ćete postići bolji efekt nego da prostor nakrcate skupocjeni­m stvarima. 2. 5.

Važno je znati prepoznati potencijal u odbačenom namještaju, a na internetu možete naći razne tehnike i ideje kako ga pretvoriti u originalne komade

 ??  ?? Slobodno se opustite i oslobodite svoje kreativne ideje te uredite dom po svojoj mjeri. Uz spomenute savjete probudite u sebi pravog stručnjaka za uređenje.Kaže se: “Pravila su tu da se krše”. Ovo slobodno možete primijenit­i u određenoj mjeri i kada je u pitanju uređenje doma koji treba biti odraz vaše osobnosti, stila u ukusa.
Slobodno se opustite i oslobodite svoje kreativne ideje te uredite dom po svojoj mjeri. Uz spomenute savjete probudite u sebi pravog stručnjaka za uređenje.Kaže se: “Pravila su tu da se krše”. Ovo slobodno možete primijenit­i u određenoj mjeri i kada je u pitanju uređenje doma koji treba biti odraz vaše osobnosti, stila u ukusa.
 ??  ?? Nemojte biti nezadovolj­ni postojećim stanjem, nego se pokrenite pa od dosadnog doma kakav je sada izvucite najbolje što se može.
Nemojte biti nezadovolj­ni postojećim stanjem, nego se pokrenite pa od dosadnog doma kakav je sada izvucite najbolje što se može.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia