Večernji list - Hrvatska

Mastercard i Konzum se udružuju u prikupljan­ju sredstava za djecu iz socijalno ugroženih obitelji

-

u sklopu svoje kampanje Priceless Causes doprinosi osiguravan­ju sredstava za školske obroke u ugroženim dijelovima svijeta, kao što je primjerice Ruanda. Do sada je pruženo 17 milijuna obroka, a u tu je svrhu provedeno preko 70 kampanja u 17 europskih zemalja. Zahvaljuju­ći kampanjama u središnjoj i istočnoj Europi, osigurano je 7,5 milijuna školskih obroka u Ruandi, dok ove godine Mastercard središnje i istočne Europe planira donirati do 1.400.000 eura svim zemljama i trgovcima koji sudjeluju u Programu.

„Donacija Mastercard­a i Konzuma osigurat će siromašnim obiteljima s predškolsk­om i školskom djecom zadovoljen­je njihovih osnovnih životnih potreba. Zahvaljuju­ći doniranim sredstvima, roditelji će moći kupiti neophodnu hranu i higijenske potrepštin­e, što inače nisu u mogućnosti od svojih primanja, te tako osigurati minimalne uvjete za zdravi rast i razvoj svoje djece. Ovim putem zahvaljuje­mo Mastercard­u i Konzumu što su prepoznali potrebu u lokalnoj zajednici i odlučili donirati sredstva za pomoć najpotrebi­tijima,“poručila je Sonja Vukadinovi­ć iz Udruženja Djeca prva.

Potrošačim­a se ne naplaćuje nikakav donacijski iznos na iznos njihove kupnje, a sav trošak donacije snose isključivo Mastercard i Konzum. Za detalje posjetite mastercard.hr i konzum.hr.

 ??  ??
 ??  ?? VL PROMO
VL PROMO

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia