Večernji list - Hrvatska

Svađa i tučnjava završile pucnjavom

- (sl)

Pucnjava, dvoje ranjenih, 11 privedenih, dvoje uhićenih i još jedan u bijegu. Rezime je to krvavog obračuna koji je u petak navečer uznemirio stanovnike Novog Zagreba. Pucnjevi su, naime, odjeknuli Remetincem malo prije 22 sata, i to iz lokala Zeleni vrtić u ulici Dr. Luje Naletilića, a svemu je, kako prepričava­ju očevici, prethodila svađa i tučnjava grupe gostiju.

– Čuli smo da je počelo s vikanjem i psovanjem, pa se nastavilo naguravanj­em i na kraju je završilo pucnjavom iako nitko nije očekivao da imaju oružje – prepričava­li su prolaznici drugog dana. Već ujutro kafić je radio kao da se ništa nije dogodilo, a tek su se tu i tamo ispod glasa komentiral­i nemili događaji.

– Sukob je završio tek dolaskom interventn­e policije koja ih je razdvojila, a onda je došla i hitna koja je ranjene odvela na nosilima – nastavljaj­u svjedoci. Iz policije su potvrdili da je dvojici muškaraca nakon ranjavanja vatrenim oružjem na mjestu pružena liječnička pomoć nakon čega su prevezeni u KBC Zagreb.

– U vezi s navedenim događajem započeto je kriminalis­tičko istraživan­je, a na mjestu događaja obavljen je očevid te je u službene policijske prostorije privedeno 11 osoba s kojima je obavljen obavijesni razgovor, nakon čega su zasad uhićene dvije osobe koje se dovode u vezu s navedenim događajem, dok se za jednom osobom intenzivno traga – poručili su iz Policijske uprave Zagrebačke te dodali kako su policijski službenici jučer nastavili daljnje kriminalis­tičko istraživan­je nad uhićenim osobama. Najavili su i da će u koordinaci­ji s državnim odvjetništ­vom provesti sve potrebne dokazne radnje.

 ??  ?? Sukob je završio tek dolaskom interventn­e policije koja je razdvojila sukobljene
Sukob je završio tek dolaskom interventn­e policije koja je razdvojila sukobljene

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia