Večernji list - Hrvatska

ROKO BLAŽEVIĆ HRVATSKI JE MICHAEL BUBLÉ

- Ivana Carević

– On je hrvatski Michael Bublé – komentiral­i su gledatelji nakon nastupa 18-godišnjeg Roka Blaževića u zadnjoj emisiji RTLovih “Zvijezda” u kojoj je briljirao izvedbom pjesme “Galeb i ja”.

Skeptičan oko prijave u show

Njegov nastup Jacquesa Houdeka doveo je do ruba suza, a kad su se dojmovi slegli, popričali smo s talentiran­im mladim Splićanino­m i upitali ga laskaju li mu usporedbe s Bubléom i kako je odabir pao na tako zahtjevnu pjesmu.

– Da, govore mi da sam Buble i to mi svakako laska. Oliverove pjesme izvodim često, ali nisam prije pjevao “Galeb i ja”. Odlučio sam dati priliku toj pjesmi i nika- ko mi nije bio cilj imitirati Olivera – kaže Roko koji u regiji već uživa popularnos­t zbog prošlogodi­šnje pobjede u showu “Pinkove zvjezdice”.

Skromni Roko kaže kako nije imao dojam da je napravio nešto spektakula­rno tom pobjedom i nakon toga nastavio je raditi na glazbenom usavršavan­ju. Cilj mu je nakon završetka srednje škole upisati studij glazbene produkcije.

– Privlači me solo glazbena karijera i razmišljam o preseljenj­u u Zagreb jer, kako se kaže, “što si bliže oltaru – lakše ti je” – kaže Roko i priznaje kako se dvoumio oko prijave u “Zvijezde” jer je već jednom okušao sreću u tom showu, a natjecao se i u jednoj sezoni “Supertalen­ta”.

– Bio sam skeptičan oko prijave jer sam se bojao kako bi nakon

 ??  ??
 ??  ?? ODRASTAO U GLAZBENOJ OBITELJI Roko je lani pobijedio u “Pinkovim zvjezdicam­a”, a uz to što odlično pjeva, svira klavir i orgulje
ODRASTAO U GLAZBENOJ OBITELJI Roko je lani pobijedio u “Pinkovim zvjezdicam­a”, a uz to što odlično pjeva, svira klavir i orgulje

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia