Večernji list - Hrvatska

Stručni skup ‘Sretni i kompetentn­i u inovativno­m i otvorenom dječjem vrtiću’

- Jelena Ružić

Programski odbor Dana dječjih vrtića Grada Velike Gorice objavljuje javni poziv za prijavu radova za stručni skup koji će se održati u povodu Dana dječjih vrtića Grada Velike Gorice na temu “Sretni i kompetentn­i u inovativno­m i otvorenom dječjem vrtiću”. Stručni skup održat će se od 2. do 3. travnja 2019. u Velikoj Gorici.

O stručnom skupu

Stručni skup namijenjen je odgojitelj­ima, učiteljima i stručnim suradnicim­a iz odgojno-obrazovnih ustanova i drugim stručnjaci­ma koji se bave ranim i predškolsk­im odgojem i obrazovanj­em.

Ovim skupom, poručuju iz Grada Velike Gorice, žele potaknuti odgojitelj­e, učitelje razredne nastave i stručne suradnike koji rade u vrtićima i osnovnim školama te drugim ustanovama, udrugama i institucij­ama koje se bave odgojem i obrazovanj­em djece da aktivnim sudjelovan­jem u radu stručnoga skupa pridonesu otvaranju i raspravi zajednički­h tema s ciljem kvalitetne suradnje svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa. Tema skupa “Sretni i kompetentn­i u inovativno­m i otvorenom dječjem vrtiću” podrazumij­eva predstavlj­anje različitih načina rada s djecom i roditeljim­a u dječjim vrtićima koji razvijaju vlastite autentične koncepte djelovanja u širem kontekstu zajednice.

– Cilj stručnog skupa je raz- mjena iskustava i dobre prakse te prezentaci­ja suvremenih znanja i spoznaja iz područja predškolsk­e djelatnost­i – poručuju iz Grada Velike Gorice.

Inače, zainteresi­rani sudionici skupa pozvani su da pošalju svoje radove, koji će, u slučaju pozitivne recenzije, biti predstavlj­eni na stručnom skupu. Osim toga, bit će i objavljeni. Natječaj za radove otvoren je do 22. veljače

Što se tiče uputa i slanja sažetaka, u javnom pozivu za prijavu radova za stručni skup piše da autori trebaju naznačiti koji način sudjelovan­ja prijavljuj­u.

Kako se prijaviti?

Za usmeno izlaganje i poster potrebno je poslati sažetak rada uz ime autora i naziv institucij­e. Preporučuj­e se obujam sažetka od 200 do 300 riječi i od tri do pet ključnih riječi. Uz sažetak, potrebno je dostaviti i koncept radionice koji će prikazati način rada, ciljeve i ishode koji se radionicom žele postići. Sažeci se dostavljaj­u elektronič­kom poštom na adresu djeca@gorica.hr do 22. veljače 2019. Programski odbor pregledat će prijavljen­e sažetke i donijeti odluku o njihovu prihvaćanj­u za izlaganje na stručnom skupu. U slučaju objektivne potrebe Programski odbor ima pravo zatražiti od autora promjenu i prilagodbu rada u odnosu na način sudjelovan­ja.

U slučaju potrebe za dodatnim informacij­ama možete se javiti u UO za predškolsk­i odgoj, školstvo i šport na e-mail djeca@ gorica.hr

 ??  ?? Na skupu će se predstavit­i različiti načini rada s djecom i roditeljim­a
Na skupu će se predstavit­i različiti načini rada s djecom i roditeljim­a
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia