Večernji list - Hrvatska

GLUMAČKO OSTVARENJE GODINE

-

Dragan Despot (Novine)

Odigrao je brojne zapažene uloge, ali gotovo niti jedna nije podigla toliko prašine kao ona Ludviga Tomaševića u HRT-ovoj seriji “Novine”, kojeg je Despot genijalno utjelovio.

Nina Erak (Na granici)

Za ulogu u seriji “Na granici” Nove TV kaže da joj je uloga života, a potvrđuju to i gledatelji i kritičari koje je potpuno osvojila ovom ulogom različitom od njezina dosadašnje­g opusa.

Nives Ivanković (Novine)

Zašto je ona jedna od najboljih domaćih glumica i koliko je raskošan njezin glumački talent, Splićanka je dokazala genijalno odigravši Jelenu Krsnik u odličnim HRT-ovim “Novinama” .

Borko Perić (Osmi povjerenik)

Zlatna Arena za sporednu ulogu u “Osmom povjerenik­u” bila je tek prva potvrda da je ovaj glumac ulogom Tonina Smeraldića napravio odličan glumački posao, a pohvale za tu ulogu još mu stižu.

Janko Popović - Volarić (Comic sans)

Prošla godina glumcu je donijela velik uspjeh i to prvenstven­o zahavaljuj­ući filmu Nevija Marasovića “Comic sans”. Janko je za ovaj film zasluženo osvojio brojne nagrade, pa i nominaciju za Ružu.

Nina Badrić (Aquarius Records)

Pjevačica je lani imala razloga za slavlje. Iza nje su dva velika koncerta u Lisinskom i značajan uspjeh pjesme “Rekao si” koja je čak 14 tjedana bila na vrhu nacionalne topljestvi­ce.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia