Večernji list - Hrvatska

TV EMISIJA GODINE

-

A strana (HRT)

Ova je emisija produkcijs­ki jedan od najboljih glazbenih showova koji smo imali priliku vidjeti na malim ekranima posljednji­h godina i otkrila nam je brojne nepoznate detalje o slavnim glazbenici­ma.

Provjereno (NovaTv)

Najpopular­nija domaća istraživač­ka emisija ušla je u 11. godinu prikazivan­ja, a i 2018. godinu obilježili su velikim pričama koje su ukazale na nepravdu i nepravilno­sti u brojnim institucij­ama.

RTL Direkt (RTL)

RTL-ova informativ­na emisija u prošloj godini ugostila je šaroliko društvo čime su dali svoj obol raznim društvenim i političkim zbivanjima te ostali jedina news emisija u kojoj ima i dobrog humora.

Zabivaka (HRT)

Izvorni HRT-ov sportski format i najgledani­ja sportska emisija u povijesti HRT-a cijelo ljeto nam je donosila svježe informacij­e sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Život na vagi (RTL)

Treća sezona ove emisije, koja prije svega nudi kandidatim­a mogućnost da u potpunosti promijene svoje živote, opet je ukazala na problem pretilosti koji je veliki zdravstven­i i društveni problem.

Glazbeni kurikulum Borisa Jokića (Yammat FM)

Boris Jokić po struci je doktor psihologij­e, ali njegova velika strast je glazba u što se mogu uvjeriti svi koji petkom od 11 do 12 sati okrenu na frekvencij­e Yammat FM-a.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia