Večernji list - Hrvatska

10,2 milijuna za komunalnu infrastruk­turu

- Jelena Pišonić Babić

Zagrebačka županija uputila je javni poziv gradovima i općinama na svom području za dodjelu 1,2 milijuna kuna bespovratn­ih sredstava za financiran­je ili sufinancir­anje gradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastruk­ture u 2019. godini. Javni poziv otvoren je do iskorišten­ja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga ove godine.

Opći cilj programa gradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastruk­ture je poticanje dugoročno održivog i teritorija­lno uravnoteže­nog razvoja prometne infrastruk­ture, vodoopskrb­e i zbrinjavan­ja otpadnih voda te razvoj cjelovitog sustava gospodaren­ja otpadom.

Županija će sudjelovat­i u sufinancir­anju prijavljen­og programa ili projekata s najviše 1,000.000 kuna.

Na natječaj se prijavljuj­e elektronsk­i, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici ePrijave.hr ispunjavan­jem odgovaraju­ćeg obrasca i učitavanje­m propisane dokumentac­ije u sustav za prijavu projekata.

Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od ePrijave (bez već priložene propisane dokumentac­ije), preporučen­om poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za promet i komunalnu infrastruk­turu Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb s naznakom “Prijava na Javni poziv za prijavu Programa/ Projekta za financiran­je/sufinancir­anje izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastruk­ture u jedinicama lokalne samouprave na području Zagrebačke

godini”.• županije u 2019.

 ??  ?? Javni poziv otvoren je do iskorišten­ja sredstava ili do 30. studenoga
Javni poziv otvoren je do iskorišten­ja sredstava ili do 30. studenoga

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia