Večernji list - Hrvatska

‘Goran je puno toga doživio, ali ja ću biti stroža’

- (ss)

MALENI ANTONIO IME JE DOBIO U ČAST SVOJOJ MAJCI ANTONIJI

Poznati glas Narodnog radija, voditeljic­a Nives Ivanišević (36) u intervjuu za Story otkrila je detalje iz života sa suprugom i bivšim tenisačem Goranom Ivanišević­em i njihovim sinčićem Oliverom. Podsjetimo, Goran i Nives su u braku od prosinca 2017. godine, a Oliver je na svijet došao u rujnu 2018. godine.

– Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutNive­s i Goran Ivanišević sina su dobili u rujnu prošle godine ku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe – objasnila je Nives kada su je pitali koje vrijednost­i želi usaditi malom Oliveru, svom prvorođenc­u.

Ističe kako je njezin suprug Goran uz nju u svakoj situaciji i da on također uči neke stvari ponovno, ali i uživa u tome. Nova majka smatra da neće biti popustljiv tip roditelja.

– Nekako mi se čini da ću ja biti stroža. Goran je puno toga doživio, a ja sam više zaštitničk­i nastrojena pa već vidim da ću biti ta koja će nešto zabraniti ili prigovorit­i – objasnila je voditeljic­a koja planira svoj

• povratak na radio u rujnu ove godine.

 ??  ?? SIN OLIVER
SIN OLIVER
 ??  ?? ŠETNJA ZAGREBOM U veljači ove godine Antonia je ponosno pokazala svoj trudnički trbuščić
ŠETNJA ZAGREBOM U veljači ove godine Antonia je ponosno pokazala svoj trudnički trbuščić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia