Večernji list - Hrvatska

Prije vjenčanja igrao golf s prijatelji­ma

- (ss)

Hollywood je dobio još jedan bračni par. Katherine Schwarzene­gger (29), kći poznatog snagatora i bivšeg kalifornij­skog guvernera Arnolda Schwarzene­ggera, i glumac Chris Pratt (39) vjenčali su se u Montecitu, Kalifornij­a, tvrdi izvor za CNN.

Chris se javio na društvenim mrežama i napisao kako je to bio najbolji dan u njihovim životima jer su postali muž i žena pred Bogom i njihovim obiteljima. Isto tako je napisao kako je bilo intimno i dirljivo. Nije poznato tko je od poznatih i slavnih bio prisutan na vjenčanju, ali je poznato da je ceremonija bila raskošna te da su mladenci bili okruženi najbližim prijatelji­ma. Chris i Katherine objavili su zaruke u siječnju ove godine nakon sedam mjeseci hodanja.

”Draga Katherine, tako sam sretan što si rekla da!”, napisao je glumac na svom Instagramu pri objavi zaruka. Isto tako je napisao kako jedva čeka živjeti s njom u vjeri.

Katherine je kći Arnolda Schwarzene­ggera (71) i Marije Shiver, nećakinje bivšeg predsjedni­ka SAD-a Johna F. Kennedyja. Chris ima sina Jacka s bivšom suprugom Annom Farris, od koje se razveo u 2017. godine nakon osam godina naizgled skladnog braka. Tada su sve iznenadili svojom odlukom jer su se činili izuzetno sretnima i zaljubljen­ima. Farris je riječima ohrabrenja pozdravila Prattove zaruke u siječnju: “Tako sam sretna zbog vas dvoje!” stajalo je u komentaru ispod objave. Iako neki strani mediji tvrde da je Chris imao razvratnu momačku večer sa striptizet­ama i potocima skupog alkohola, glumac je samo nekoliko sati prije vjenčanja igrao golf s prijatelji­ma, među kojima je i glumac Rob Lowe, s kojim se sprijatelj­io na setu humoristič­ne serije Parks&Rec. U seriji je glumio debeljuška­stog neradnika dobra srca Andyja, a pridobio je srca mnogih ženskih obožavatel­jica nakon što je za ulogu u filmu “Čuvari galaksije” smršavio

• i potpuno se transformi­rao.

 ??  ?? VJENČANJE Ne zna se tko je od poznatih bio pozvan
VJENČANJE Ne zna se tko je od poznatih bio pozvan

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia