Večernji list - Hrvatska

ELFS-i predstavil­i kolekciju kupaćih kostima i naočala

- Sara Smojver (mb)

U istarskom hotelu Kempinski nedavno je predstavlj­ena kolekcija za plažu modnog dvojca ELFS.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica svoj su prepoznatl­jivi potpis stavili na seksepilnu te vrlo ženstvenu liniju monokromat­skih kupaćih kostima, odvažnu liniju muških kupaćih gaća i ekskluzivn­u kolekciju sunčanih naočala. Inspiracij­u su ovaj put pronašli u upečatljiv­im bojama i linijama uz koje će ovo ljeto zalasci sunca i uživanje u morskim radostima biti još nezaboravn­iji. Predstavlj­anje nisu propustili ni brojni prijatelji i gosti dizajnersk­og dvojca. Borna Kotromanić, voditeljic­e Ecija Ivušić, Dora Jagodić, glazbenica Zsa Zsa te modeli Lorena Kovač, Vedrana Linardić i Luna Valas, bivša miss Hrvatske Lana Gržetić, prvak baleta Zagrebačko­g HNK Tomislav Petranović, vizažistic­a Iva Berišić, glumac Marko Braić, fitness treneri Marko Lončar, Drago Pezić, Monika i Sandi Imerović, Lav Stipić, Alen Macinić te brojni drugi koji su među prvima isprobali novu tzv. swimwear liniju i uživali uz koktele i glazbu DJ-a Nikole z Kukurini i saksofonis­ta Fedje Littlea.

Nakon nastupa na koncertu duhovne glazbe “Progledaj srcem” u produkciji Laudato TV-a violončeli­stica Ana Rucner pojavila se kao gošća u njihovoj emisiji “More milosrđa” voditelja Darka Pavičića i otkrila pojedinost­i o svojem putu vjere. Otkrila je kako se uopće našla na koncertu “Progledaj srcem” i što je to za nju značilo.

– Kako sam se našla na koncertu? Zvao me Alan Hržica koji mjesec prije da pita želim li svirati s njim i tako sam došla. Trenutak kad sam se popela na pozornicu bio je nešto jako lijepo i posebno. Čak sam imala osjećaj da sam potpuno sama. Osjećala sam mir. Bila sam s Gospodinom i u miru – opisala je doživljaj s koncerta održanog u svibnju pred oko 18.000 mladih u zagrebačko­j Areni.

Božji dar

Bivša supruga Vlade Kalembera u navedenoj emisiji opisala je svoju duhovnu transforma­ciju. – To je jako teško opisati. Još uvijek nemam dar da to mogu reći – započela je Rucner otkrivši da je oduvijek jako voljela ići u Crkvu i da ju je kao malu djevojčicu baka vodila u Crkvu. – Ono što znam je da je dar sviranja violončela dar koji sam dobila od Boga. Svatko ima neki dar. Nisam znala na koji način bih ga podijelila, ali uvijek sam imala potrebu dijeliti glazbu, pomoći nekome... – rekla je violončeli­stica. – Kad uzmem instrument i sviram Hana Mašić proslavila se natjecanje­m u showu Zvezde Granda, a sada karijeru želi nastaviti i u Hrvatskoj

Hana Mašić mogla bi uskoro dobiti titulu najseksi hrvatske pjevačice. Osim odličnog glasa, krasi je i sjajan stas, ali i cijeli niz komplimena­ta koje joj udjeljuju kolege s estrade. Naime, Hana je već osvojila naše susjedstvo nakon što je ostvarila odličan plasman na Zvezdama Granda, gdje je i dobila nadimak hrvatska Selena Gomez. Taj joj je nadimak dala Jelena Karleuša i od tada je prati. – Vrlo lako se nosim s tim kompliment­om budući da je Selena jedna od najljepših žena na svijetu – kazala je 27-godišnja Zagrepčank­a koja biti nešto lijepo, nego je... eto, poraz. Kad sam se udavala, bila sam puno mlađa i nisam imala spoznaje koje imam danas. Taj je period iza mene, ali je težak. Pogotovo kad si roditelj. Jako držim do oca svojeg djeteta. Uvijek ću tako misliti, tako govoriti – istaknula je 36-godišnjaki­nja koja je od 2006. do 2014. godine bila u braku s Vladom Kalemberom i s njim dobila sina Darijana.

– Moj bivši muž prekrasan je čovjek i zajedno prolazimo neke krizne situacije. Dobri smo prijatelji i to je jedan veliki uspjeh. To se postiže poniznošću, odricanjem, s puno komunikaci­je... Ego mora nestati. Nije to lako – priznala je Rucner o odnosu s glazbeniko­m dodavši da je dovoljan razlog da ne misle da im je teško upravo njihov sin.

Uživa u tišini

– Je li vas to iskustvo duhovno izgradilo? – pitao je voditelj Darko Pavičić.

– Jako, da. I gradi me. Jako volim biti sama u tišini i molitvi. Oduvijek sam to voljela, ali nisam znala zašto – odgovorila mu je Ana otkrivši da je prve izmoljene krunice molila krivo. – Krunica mi je jako važna i volim je moliti. Imam periode kad uživam, ali i kad je teže i kad ne mogu. Mislim da je to normalno – otkrila je ona. – Danas ne razumijem puno toga, ali mi je puno sve jasnije nego prije i znam da Bog čuje svaki šapat naše duše i srca. Samo mu trebamo iskreno otvoriti svoje srce i pustiti da • djeluje – rekla je Ana. je ovih dana izbacila singl “Nužno zlo” iza kojeg stoji poznati hit-maker Nemanja Antonić. – Nadam se da će i hrvatski mediji više pisati o mojem radu. Imam sjajne rezultate u regiji, ali ipak najsretnij­a sam kada se nešto događa u Hrvatskoj, gdje sam rođena. Znam da je moj izričaj pop-folk i često takvi glazbenici teže dobivaju prostor u medijima, ali isto tako znam da će Hrvati itekako slušati moju pjesmu. Već neko vrijeme puno radim, ali sada sam odlučna da osvojim i Lijepu Našu – zaključila

• je.

 ??  ??
 ??  ?? NOVA NADA
NOVA NADA

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia