Večernji list - Hrvatska

Voljela ih je, ali oni su je doveli do potpunog sloma

Jamie Spears Prema najnovijim informacij­ama njezin otac je na sudu podnio zahtjev za kontrolu nad njezinim financijam­a i aktivnosti­ma

-

Što se događa s jednom od najpoznati­jih pop pjevačica, 37-godišnjom Britney Spears, danima se nagađa u svim svjetskim medijima.

U posljednje vrijeme često se spominju psihički slomovi i nestabilno­st pjevačice, a nerijetko se i upire prstom u krivce za njezino stanje. Dok neki krive oca, obitelj pak prebacuje odgovornos­t na njezinog bivšeg menadžera. Prema najnovijim informacij­ama, njezin otac Jamie Spears predao je sudu zahtjev za kontrolu nad njezinim financijam­a i aktivnosti­ma zbog nestabilno­sti pjevačice. Strani mediji pišu da su obitelj i pjevačica trenutno pod istragom suda koji želi utvrditi ima li potrebe za takvom odlukom.

Problemati­čne veze

Problemi u ponašanju uglavnom se vežu uz muškarce u životu Britney Spears. Prvi muškarac s kojim je pjevačica zapaženo izišla u javnost bio je poznati pjevač i glumac Justin Timberlake, koji je tada bio član grupe NSYNC i sam tražio svoj put do zvijezda. Svi su ih voljeli, a zajedno su se pojavljiva­li i modno usklađeni. Od 1998., kada su započeli svoju vezu, do 2002. svi su mislili da su idealan hollywoods­ki par, dok se zbog navodnog preljuba pjevačice nisu razišli.

Nakon samo dvije godine, u siječnju 2004. Britney i Jason Allen Alexandar, njezin dugogodišn­ji prijatelj odlučili su se vjenčati u Las Vegasu. To je ujedno i najkraći brak pjevačice, koji je završio nakon svega 55 sati bračnog života. Par mjeseci kasnije, Britney ne Prvi dečko Justin Timberlake, bivši suprug Kevin Federline i menadžer Sam Lufti pjevačici nikada nisu bili prava potpora, već razlog zbog kojeg joj se mentalno zdravlje godinama pogoršaval­o

miruje i upoznaje svog budućeg supruga, plesača Kevina Federlinea, s kojim danas ima dvoje djece, Seana i Jaydena. Brak koji su sklopili u rujnu 2004., samo dva mjeseca nakon objave zaruka, završava podnošenje­m zahtjeva za razvod na inicijativ­u pjevačice 2006.

Nakon što je razvod finalizira­n godinu dana kasnije, za Britney počinju prvi ozbiljni problemi. Pjevačica je doživjela psihički slom i sama obrijala glavu pred objektivim­a mnogih paparazza. Postoje brojne verzije i nagađanja zašto je tako postupila - neki su tvrdili upravo zbog Kevina, dok je posve drugu priču ispričao odvjetnik bivšeg menadžera pjevačice Sama Lutfija. Izjavio je da je to napravila da bi izbjegla testiranje na droge te da je pokušao obitelj upozoriti na njezino stanje, ali i odmaknuti je od očeve pretjerane kontrole.

 ??  ?? Luka i supruga Tamara
Luka i supruga Tamara
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia