Večernji list - Hrvatska

Veszprém će igrati SEHA ligu u kojoj će biti oba finalista Lige prvaka

- (dm)

Rukometaši Veszpréma i službeno su postali članovi SEHA Gazprom lige u sljedećoj sezoni. Mađari su već prije igrali u SEHA ligi i to tri sezone, a dvaput su bili prvaci.

– Dugo smo pregovaral­i s Veszprémom o povratku u regionalnu ligu. Sada, kada je potpisan ugovor, mogu s ponosom ustvrditi da ćemo u ligi sljedeće sezone imati dva finalista Lige prvaka, Veszprém i Vardar – rekao je Siniša Ostoić, direktor lige.

Možda bi Veszprém igrao i ove sezone da se je igralo sustavom koji će se igrati sljedeće sezone.

– Igranje u dvije skupine s po šest momčadi za nas je izuzetno prihvatlji­va opcija. U novoj sezoni liga će biti izuzetno jaka jer se osim nas priključio i Motor iz Zaporožja – istaknuo je Zoltan Csik, direktor kluba.

Veszprém ima još jedan razlog za slavlje. Naime, potpisali su ugovor s Vukom Borozanom, sjajnim crnogorski­m lijevim vanjskim pucačem.

Borozan je bio u Vardaru, ali je napustio Skoplje prije nego što je klub osvojio Ligu prvaka. A kod smo već kod Vardara, oni su na

klupi dobili novog trenera. Nakon Gonzalesa i Parronda, momčad će u novoj sezoni voditi i treći Španjolac – David Pisonero koji je ove sezone vodio španjolski Valladolid.

 ??  ?? OPET ZAJEDNO Veszprém i Vardar opet će odmjeravat­i snage
OPET ZAJEDNO Veszprém i Vardar opet će odmjeravat­i snage

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia