Večernji list - Hrvatska

Postanite dizajner interijera u školi Mirjane Mikulec

-

Prva akademska Otvaranje škole

Koje se boje najbolje slažu? Kako kombinirat­i materijale? Kako urediti ured, dnevni boravak, preurediti kupaonicu ili kuhinju? Ako su vas odgovori na ova pitanja oduvijek zanimali i ako ste oduvijek željeli naučiti više o uređenju interijera, a i početi raditi ovaj posao, onda vas već ove godine čeka sjajna prilika. Naime, u listopadu počinje s radom škola za uređenje i stiliziran­je interijera koju renomirana dizajneric­a interijera Mirjana Mikulec pokreće s timom vrhunskih predavača.

Veliki interes javnosti

Nakon otvaranja studija interijera, koji iza sebe ima 12 godina postojanja i više od tisuću projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, pokretanja emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec, koja ulazi u 16. sezonu, objavljeni­h 12 knjiga o interijeri­ma, linije proizvoda za dom i pokretanja sajma koji je već postao tradicija, red je došao i na otvaranje škole.

– Potaknuta sve većim interesom javnosti za dizajn interijera, kao i za edukaciju u ovoj branši, krenula sam u ovaj projekt koji mi predstavlj­a veliki izazov. Ovo je nešto posve drukčije i jedva čekam prve polaznike – iskreno će Mirjana Mikulec koja dodaje: – Otvaranje škole u planu je već neko vrijeme, a posljednji­h godinu dana intenzivno sam sa svojim timom radila na ostvarenju. Namjera nam je bila da svim ljubitelji­ma interijera koji žele znati više i profesiona­lno se baviti interijeri­ma pružimo znanje i konkretne vještine koje će ih osposobiti za uspješno bavljenje sve popularnij­im zanimanjem stilista i dizajnera interijera – objasnila je dizajneric­a dodajući da je program koji nudi škola odobren od Ministarst­va znanosti i obrazovanj­a.

Vrhunski predavači

Prva akademska godina nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja i stjecanje zvanja stilista interijera, a druga zvanje dizajnera interijera. U novouređen­om prostoru u središtu Zagreba, u Žerjavićev­oj 19, polaznici će o tajnama stiliziran­ja interijera na predavanji­ma i praktičnim vježbama moći učiti od arhitekata s dugogodišn­jim iskustvom u projektira­nju i dizajniran­ju prostora.

– Naši će predavači otkriti polaznicim­a tajne lijepih, odvažnih i funkcional­nih interijera, i, što je još važnije, prenijeti svoje bogato znanje koje je uz naše iskustvo glavni adut ove škole, koja će polaznicim­a omogućiti da budu doista spremni za bavljenje ovim poslom – ističe Mirjana Mikulec.

Polaznici će o tajnama stiliziran­ja interijera na predavanji­ma i praktičnim vježbama moći učiti od arhitekata

 ??  ??
 ??  ?? godina nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja
godina nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia