Večernji list - Hrvatska

Pogledajte semafor

-

NOGOMET

Prijateljs­ka utakmica: Varaždin – Faisaly 0:3

ATP Challenger, Liberes, četvrtfina­le:

Dutra Silva (Bra) – Serdarušić (Hrv) 6:7, 6:3, 2:0 (predaja). Već sam plasman u četvrtfina­le Serdarušić­u donosi napredak na ljestvici od 11 mjesta i dolazi vrlo blizu 250. pozicije na ATP ljestvici; parovi, polufinale: Draganja (Hrv), Puodziunas (Aus) – Čačić (Srb),Šančić (Hrv) 0:6, 6:7

WTA challenger, Karlsruhe, četvrtfina­le: Mrdeža (Hrv) – Van Uytvanck (Bel) 1:6, 3:6.

HOKEJ NA TRAVI

Europsko prvenstvo, III. divizija, muški, polufinale: Hrvatska – Gibraltar 1:1 (4:1 shoot out). Nakon 2015. godine Hrvatska će 2021. igrati u drugom najjačem razredu europskog hokeja. Za zlato igramo danas protiv Švicaraca

Europsko prvenstvo II. divizija, žene, polufinale: Hrvatska – Litva 0:3. Hrvatska će sljedeće godine igrati u III. diviziji, a danas će u susretu za treće mjesto igrati protiv Švicarske.

RUKOMET NA PIJESKU

Grand Slam Moskva, žene: Dubrava je osvojila prvo mjesto u skupini nakon što su pobijedile, s po 2:0, ruske sastave Krasnodar, Volgograd i Luž.

STOLNI TENIS

Hrvatska muška reprezenta­cija počela je pripreme za novu sezonu. U dvorani u Savskoj trenirat će Tomislav Pucar, Andrej Gaćina, Tomislav Frane Kojić, Tomislav Kolarek, Filip Čipin i Filip Zeljko. Deset dana trenirat će u Zagrebu, nakon čega slijede turniri u Bugarskoj i Češkoj. Završne pripreme za ekipno Europsko prvenstvo (3. rujna, Nantes) odradit će u Zagrebu kada će se pridružiti i Wei Shihao.

KOŠARKA

Pripremne utakmice uoči Svjetskog prvenstva u Kini: Španjolska - Litva 78:70, Rusija - Jordan 111:71, Italija - Obala Bjelokosti 69:58, Argentina Portoriko 76:67.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia