Večernji list - Hrvatska

Treća sreća na mondenom Capriju

- (Mia Buva i Antonija Grbavac)

Heidi Klum, supermodel, proteklog vikenda uplovila je u bračnu luku s gitaristom popularnog njemačkog sastava Tokio Hotel Tomom Kaulitzom na otoku Capriju. Mladenci su bračne zavjete izmijenili na luksuznoj jahti Christina O. na kojoj je održano i raskošno slavlje za uzvanike. Heidi je blistala u predivnoj vjenčanici spuštenih ramena, dok je mladoženja bio elegantan u bijelom smokingu.

Slavlje je potrajalo do ranih jutarnjih sati, a zanimljivo je i da se na istoj jahti 1968. godine vjenčala i bivša prva dama SAD-a Jackie Kennedy s drugim suprugom Aristotelo­m Onassisom. Riječ je o 45. najvećoj jahti na svijetu, a da 46-godišnja manekenka i njezin 17 godina mlađi suprug nisu štedjeli, dokazuje i činjenica da tjedni najam jahte na kojoj su organizira­li vjenčanje stoji vrtoglavih 4,6 milijuna kuna.

Novopečeni supružnici u Italiju su stigli nekoliko dana ranije, a dan prije službenog vjenčanja organizira­li su i party koji se održao u poznatom restoranu Riccio.

Heidi i Tom romansu su započeli nakon što je popularna manekenka prekinula vezu s 31-godišnjim Vitom Schnabelom, trgovcem umjetnina.

Upoznali su se početkom 2018. godine preko zajedničko­g prijatelja s kojim je Heidi radila na jednom modnom projektu, a kao par prvi su se put pojavili u svibnju u Cannesu.

Na Badnjak 2018. godine Tom i Heidi na društvenim su mrežaGlazb­enica ma objavili da su se zaručili, što je zbog veće razlike u godinama izazvalo i brojne negativne komentare.

Prema informacij­ama stranih medija, ceremonija vjenčanja održala se u krugu najbližih prijatelja i obitelji u vijećnici u Los Angelesu u veljači ove godine. Prije nego što se udala za Toma, 46-godišnja manekenka bila je dva puta u braku.

Prvi je bio sa stilistom Ricom Pipinom 1997. godine, ali brak se raspao i razveli su se nakon pet godina veze. Nedugo nakon toga u manekenkin je život ušao Flavio Briatore, generalni direktor Renaultova tima Formule 1 za kojeg se nije udavala, ali s kojim ima kćer Helene (Leni). Drugi brak bio je s britanskim pjevačem Sealom, od 2005. do 2014. godine, s kojim ima troje djece, sinove Henryja i Johana te kćer Lou. I 29-godišnji pjevač Tom iza sebe ima jedan propali brak. Od njemačkog modela i stilistice, 37- godišnje Rije Sommerfeld razišao se 2016. godine, a službeno su se razveli 2018. godine, kad je Tom već bio u vezi s Heidi. Uspješna manekenka, dizajneric­a i voditeljic­a s njemačkim se glazbeniko­m slaže odlično. Na društvenim mrežama često dijeli fotografij­e i videozapis­e na kojima ne skrivaju sreću.

Tom i djeca u dobrim su odnosima, a strani mediji navode kako su mu upravo oni pomogli da je zaprosi uz romantičan doručak u krevetu.

 ?? SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL ??
SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL
 ??  ?? IAKO JE VJENČANJE ODRŽANO NA LUKSUZNOJ JAHTI, mladenci su dan prije okupili sve uzvanike i pozvali ih na otkačeni party uz more
IAKO JE VJENČANJE ODRŽANO NA LUKSUZNOJ JAHTI, mladenci su dan prije okupili sve uzvanike i pozvali ih na otkačeni party uz more

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia