Večernji list - Hrvatska

Mia Negovetić napisala pjesmu za Šibenski festival

Usprkos kemiji glumci postali veliki neprijatel­ji

- (Tamara Janušić)

Najmlađa dobitnica Večernjako­ve ruže Mia Negovetić ima novu pjesmu – “Vrijeme”. Mlada pjevačica autorica je teksta i glazbe, a djelomično i aranžmana, što predstavlj­a dodatno uzbuđenje za pobjednicu popularnog showa “Zvjezdice”. Prije četiri godine Mia je izvela himnu Republike Hrvatske na mimohodu u Zagrebu, što je razlog i zašto je nova pjesma izišla upravo na taj dan. U dogovoru s roditeljim­a, priznaje, odlučila se da pjesma izađe na obljetnicu njezina nastupa za Dan pobjede.– Ne mogu vjerovati da je prošlo toliko vremena – uzbuđeno priznaje Mia. Novu pjesmu predstavit će na 22. Večerima dalmatinsk­e šansone u Šibeniku. Na istom je festivalu prošle godine osvojila tri nagrade sa skladbom “Mali dio neba” – nagradu za najboljeg debitanta, 2. nagradu stručnog žirija, a Olja Dešić za istu skladbu dobio je nagradu za najbolji aranžman. – Jako se radujem Šibenskom festivalu, svake mi je godine ogroman gušt pa vjerujem da će biti i ove. Ne znam kako to objasniti, ponosna sam što sam sama napisala tu pjesmu i dala neki dio sebe u to. Puno mi to znači – otkrila nam je Mia koja priznaje da joj nije bilo teško jer je imala inspiracij­u. – Pjesma svakome može značiti nešto drugo. Meni je došla u trenutku inspiracij­e kad sam sjela za klavir i odsvirala melodiju na tekst koji sam ranije napisala kao dokaz da mogu sama iznijeti neke svoje misli kroz glazbu. Bilo mi je čudno jer teško je povjerovat­i da si sam to sve napravio i da se to sve događa i da će pjesma stvarno izaći van – kaže. Planove za neke nove projekte Mia za sada nije potvrdila, ali film “General”, u kojem glumi mlađu sestru generala Ante Gotovine, još uvijek nije imala priliku gledati, ali planira, i to u društvu roditelja. potpuno izgubila kontrolu te je ponovila bijesni ispad na Twitteru. – Ovo se dogodilo članu moje ekipe. I borila sam se da se to ne dogodi ponovno! Kako bih zaštitila svoje ljude!

Zbog toga su me napali i izgubila sam posao – napisala je glumica, no izvor blizak produkciji tvrdio je da je to čista laž te da je seriju napustila samovoljno. Harmon se više puta ispričao zbog incidenta, no ponovno je doveo svog psa na snimanje iako je bio agresivan. Kasnije je Perrette još više bjesnila nakon što su je mase obožavatel­ja molile da se vrati u seriju. – Molim vas da prestanete tražiti da se vratim, neću se nikada vratiti – rekla je Perrette. Šefovi televizijs­ke mreže rekli su da će razgovarat­i s Harmonom i to ju je smirilo. Harmon nije reagirao na društvenim mrežama, ali američki mediji pišu da je prijetio čelnicima CBS-a te im rekao da ju ušutkaju prije nego što napravi još veću štetu njegovoj karijeri. Perrette se vratila na CBS i radi na novom projektu. Poduzetnik i inovator Mate Rimac godišnji odmor provodi na Jadranu s djevojkom Katarinom Lovrić. Par trenutačno uživa u Komiži na otoku Visu gdje ih je u opuštenoj šetnji rivom ulovio fotoreport­er Pixsella. Samozatajn­a ljepotica iz Livna s Rimcem je u sretnoj vezi već nekoliko godina.

 ??  ?? Pauley je rekla da se boji Marka i zbog njega ima noćne more
Pauley je rekla da se boji Marka i zbog njega ima noćne more
 ??  ?? IAKO JE JOŠ VRLO MLADA, u portfelju već ima nekoliko nagrada, a pojavila se i na filmskom platnu u Vrdoljakov­u “Gotovini”
IAKO JE JOŠ VRLO MLADA, u portfelju već ima nekoliko nagrada, a pojavila se i na filmskom platnu u Vrdoljakov­u “Gotovini”

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia