Večernji list - Hrvatska

I nakon 60 godina Večernji ostaje mlad i obara rekorde, u srpnju 1,7 milijuna korisnika posjetilo portal

-

Kao prva novinska kuća koja je pokrenula svoj portal, Večernji list nastavlja biti pokretač novih trendova i jedan od najvećih proizvođač­a originalno­g sadržaja u Hrvatskoj, što potvrđuje i kontinuira­ni rast brojki na webu iz mjeseca u mjesec. Srpanj zaključuje­mo novim obaranjima rekorda čitanosti portala, a prema podacima službene metrike posjećenos­ti web-stranica u Hrvatskoj (Gemius Rating), portal vecernji.hr posjetilo je više od 1,7 milijuna jedinstven­ih korisnika iz Hrvatske (1,700.639) čime je oboren rekord iz svibnja kada je portal posjetilo 1,692.989 korisnika. Vecernji.hr tako je treći najčitanij­i portal u državi.

– Još jednom se pokazalo da se itekako isplati ulagati u originalan i kvalitetan sadržaj koji Večernji danas proizvodi za nekoliko platformi. Prije nešto više od mjesec dana obilježili smo 60 godina od pokretanja Večernjeg lista i stoga nas posebno veseli ovaj rezultat koji pokazuje da je Večernjak još uvijek u najboljoj formi i da osvaja i najmlađe generacije. Hvala svim čitateljim­a što nam poklanjaju iz dana u dan toliko povjerenje! – poručio je Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista. Vecernji.hr u proteklom je mjesecu imao 88,279.500 pregleda stranica i čitatelji su ostvarili na stranici zadržavanj­e od 190 godina i 91 dan. U tim segmentima je također zabilježen kontinuira­n rast.

– Ovo je još samo jedan u nizu naših rekorda što pokazuje da već godinama idemo u pravom smjeru te da svakom čitatelju, na kojoj god platformi se on nalazio, znamo ponuditi najbolji, najaktualn­iji i najrelevan­tniji sadržaj. Činjenica da je rekord pao u srpnju najbolje pokazuje da nikad ne spavamo i uvijek radimo na maksimumu radi zadovoljst­va naših čitatelja zbog kojih i jesmo tu – naglasio je Dario Markas, glavni urednik portala Večernjeg lista. Dodajmo i to da su u srpnju čak 991.742 korisnika posjetila portal poslovni.hr. Time je oboren rekord iz lipnja kada su portal posjetila fantastičn­a 952.942 jedinstven­a korisnika. Ovim rezultatom i devetom pozicijom na Gemiusu Poslovni dnevnik još je više učvrstio svoju poziciju broja 1 u segmentu „business“na hrvatskom tržištu, te došao na korak do milijun jedinstven­ih korisnika mjesečno. Valja napomenuti i kako najjača medijska kuća u Hrvatskoj, Styria, nastavlja rušiti rekorde iz mjeseca u mjesec. Na prvih 10 mjesta najposjeće­nijih portala u Hrvatskoj opet su se našla čak četiri iz Styrijine grupacije (Poslovni dnevnik, Večernji list, 24sata i Njuškalo).

 ??  ?? REDAKCIJA VECERNJEG.HR
Ovaj rezultat pokazuje da je Večernjak još uvijek u najboljoj formi i da osvaja i najmlađe generacije – poručio je Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista (desno)
REDAKCIJA VECERNJEG.HR Ovaj rezultat pokazuje da je Večernjak još uvijek u najboljoj formi i da osvaja i najmlađe generacije – poručio je Dražen Klarić, glavni urednik Večernjeg lista (desno)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia