Večernji list - Hrvatska

Ishii prvim porazom u dvije godine izbacio Deliju s turnira

-

Satoshi Ishii (22-9-1) jučer je ujutro po našem vremenu u završnici kvalifikac­ijske runde PFL poražen prvi put nakon sedam pobjeda. Hrvatskog Japanca je u glavnoj borbi PFL 6 priredbe u Atlantic Cityju jednoglasn­om odlukom sudaca svladao Amerikanac Jared Rosholt (18-7).

Ishii je u ringu izgledao neprepozna­tljivo u odnosu na ono što je prikazivao tijekom protekle dvije godine otkako redovno trenira u Cro Cop Teamu. Uputio je dvostruko manje udaraca nego li Rosholt, a ni na podu nije bio ništa bolji. The Big Show je četiri puta uspješno rušio olimpijsko­g pobjednika Unatoč porazu, Ishii je uhvatio posljednje mjesto na završnici, a ići će na favorita Goltsova u džudu. Velik je ovo udarac za Ishiija, no zapravo je njegov poraz više koštao kolegu iz kampa Antu Deliju. Naime, Dubrovčani­n je u ovim kvalifikac­ijama upisao jednu pobjedu te poraz zbog ozljede. Za prolazak među osam najboljih trebala su mu se poklopiti četiri rezultata. Tri su se poklopila i čekao je samo Ishiijevu pobjedu, no poraz je gurnuo Rosholta ispred Delije koji je tako ostao jedno mjesto ispod crte.

S druge strane, Ishii je unatoč porazu zauzeo posljednje osmo mjesto te će u četvrtfina­lu ići na glavnog favorita i prvog nositelja turnira Denisa Goltsova.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia