Večernji list - Hrvatska

UFC borci daju prednost Stipi; “Najgora stvar za teškaše je ljutiti Miočić”

- (Edi Džindo)

Iz gotovo svih velikih kladionica su tijekom protekla dva tjedna objavljeni koeficijen­ti za revanš Stipe Miočića i Daniela Cormiera koji je na rasporedu 17. kolovoza u Anaheimu. U borbi za naslov teškaškog prvaka veće šanse su dali Danielu Cormieru, doduše marginalno, a Stipe je i to prokomenti­rao na svojstven način.

– Pa to je sjajno, saznat ćemo kako zapravo treba biti. Ja nisam dovoljno dobar, on će me podcijenit­i, ja ću ga opaliti u facu – jednostava­n je bio Miočić u razgovoru s UFC-ovim Zakom Paclebom.

Za razliku od kladionica, neki od najboljih boraca u UFC-u dali su svoje prognoze za glavnu borbu UFC 241 priredbe te većina daje prednost američkom Hrvatu. Među najglasnij­ima je bio još jedan UFC-ov balkanski stranac, Aleksandar Rakić, Srbin s austrijsko­m putovnicom te jedan od najboljih poluteškaš­a svijeta.

– Nadam se da će Miočić dobiti, jako mi se sviđa. Mislim kako ne dobiva od UFC-a pozornost koju zaslužuje. Nemam ništa protiv Cormiera, ali navijam za Stipu.

Od poluteškaš­a se izjasnio Anthony Smith koji je nedavno bio izazivač za pojas poluteške. I on daje prednost Stipi.

– Pa dajte, svi znaju da je Miočić moj čovjek. Mislim da ćete vidjeti najbolje Stipino izdanje. Životinja je i ljutit je. Najgora stvar za tešku kategoriju je ljutiti Stipe Miočić. Slavit će nokautom rano u borbi – zaključuje Smith.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia