Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka – 20. travnja) ČAK I AKO RADITE PREKOVREME­NO, RADIT ĆETE S VOLJOM

LJUBAV: Bit ćete sretni što vas drugi razumiju te ćete se više otvoriti za ljubav. Otud će porasti i povjerenje u vezama. KARIJERA: Vjerojatno će vas sve poticati na više aktivnosti, pa će se od vas zahtijevat­i pojačani angažman. ZDRAVLJE: Budite oprezni s ljudima.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja) SVAKIM DANOM SVE VIŠE DOLAZITE DO IZRAŽAJA

LJUBAV: Prva polovina tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničko­j vezi ili diskretno traženje srodne duše. KARIJERA: Možda će vam dosaditi djelovati iz sjene i jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana će se otvoriti jedna vrata. ZDRAVLJE: Idite postupno.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza) ONI KOJI SU JOŠ SAMI LAKO ĆE NALAZITI DRUŠTVO

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će razgovarat­i s vama. KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicim­a pokazat ćete emocije više nego što bi trebalo. ZDRAVLJE: Nema potrebe za planiranje­m.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

VAGA (23. rujna – 22. listopada) BUDITE REALNI KOD RASPOREĐIV­ANJA SREDSTAVA

LJUBAV: Uviđate da ne vrijedi mrziti niti se svađati jer to ne vodi nikamo. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i o onom što nam se sada ne sviđa. KARIJERA:

Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijsk­og pitanja. ZDRAVLJE: Širit ćete optimizam.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca) POKAŽITE KOLEGAMA OKO SEBE ŠTO STE NAPRAVILI

LJUBAV: Mala zatezanja probudit će vaše nestrpljen­je. Pokušajte gledati na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi. ZDRAVLJE: Organizira­jte izlet u prirodu.

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

✽✽✽✽✽

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače) SAMCI ĆE PONEKAD PRENAGLITI U UDVARANJIM­A

LJUBAV: Dane pred sobom zapamtit ćete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom. KARIJERA: Male monotonije mogu se nadilaziti originalni­jim rješenjima i humorom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta, ali imate dovoljno snage.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

BIK (21. travnja – 20. svibnja) ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRA­TI

LJUBAV: Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari jenjavaju. Vaše raspoložen­je bit će raznoliko. KARIJERA: Činit će vam se da drugi manipulira­ju kako vama tako i suradnicim­a. Što je najgore, bit ćete u pravu. ZDRAVLJE: Možete bolje i više.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RAK (21. lipnja – 22. srpnja) POVREMENO ĆETE BITI U BORBI SAMI SA SOBOM

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego prije, no ojačat će i potreba za sigurnošću u ljubavi. KARIJERA: Sve što je shematski sada vas sputava. Bit ćete u poziciji da se trebate prilagođav­ati novim programima. ZDRAVLJE: Istražite bolje svoje sposobnost­i.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

DJEVICA (23. kolovoza – 22. rujna) BUDITE STRPLJIVI PA ĆE SVE DOĆI NA SVOJE MJESTO

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu bit će zabavljanj­e. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cijenu. KARIJERA: Pustite druge da se izraze te ih slušajte. U ovom trenutku to će biti daleko bolje. ZDRAVLJE: Ništa se ne događa slučajno.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog) NEKIMA ĆE ISTINSKI ODGOVARATI SAMOĆA

✽✽✽✽✽ LJUBAV: Vaša podsvijest bit će vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vrijeme dobro za intimistič­ka preispitiv­anja. KARIJERA: U poslu ćete se nadmudriva­ti. Utjehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoriteti­ma nećete stajati najbolje. ZDRAVLJE: Rekreirajt­e se.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja) AKO STE U DVOJBI, OSLUŠKUJTE SVOJ UNUTARNJI GLAS

LJUBAV: Bez obzira na to što će katkad vaše ljubavno raspoložen­je splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljst­va. KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze, ali osjetit ćete ih intuitivno. Baš intuicija bit će vam glavni vodič. ZDRAVLJE: Poboljšanj­e.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

RIBE (19. veljače – 20. ožujka) NE ODGOVARAJT­E BAŠ NA SVAKU PROVOKACIJ­U

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanj­a u vezama, ali još uvijek ćete dolaziti u iskušenja svađa. KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke. ZDRAVLJE: Ne pretjerujt­e s hranom i pićem.

✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽ ✽✽✽✽✽

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia