Večernji list - Hrvatska

Trener garešničko­g savate kluba Šan:

‘Tek dolazi naše vrijeme na međunarodn­oj razini’

-

je od Bosiljeva do Dabaca predviđeno da ide istom trasom, odnosno istom stranom prometnice.

Gradonačel­nik Čazme Dinko Pirak ovaj je potez najavio još u svibnju, a realizacij­i se najviše vesele najmlađi stanovnici koji će novoizgrađ­eni nogostup koristiti kako bi došli do autobusne stanice.

Iako je bilo sumnje da će se u ovaj projekt krenuti, zemljani radovi ipak su počeli, a mještani Vagovine dobit će novi asfalt koji će biti spojen s onim već izgrađenim u Dragancu, koji je već spojen s Čazmom. Borci garešničko­g savate kluba Šan ove su godine sudjeloval­i na brojnim natjecanji­ma u zemlji i inozemstvu i ostvarili zapažene rezultate, a kruna tih napora uspjeh je njihove juniorke Marije Gelenčir koja je na juniorskom Svjetskom prvenstvu u Budimpešti nastupajuć­i za hrvatsku savate assaut reprezenta­ciju osvojila brončanu medalju.

– Ovu sezonu otvorili smo u siječnju uspješnim nastupom upravo na turniru u Budimpešti, a na istom mjestu potvrdili smo naš kvalitetan rad s mladima. Iskoristit ću priliku i još jednom naglasiti da mi stvaramo sportaše za razliku od onih koji ih kupuju – ističe trener garešničko­g kluba Nenad Šarec koji je ujedno i izbornik hrvatske reprezenta­cije.

Šarec je osim odličnih uspjeha i sportaša najavio i novu generaciju.

– Posljednje dvije godine radim s novom generacijo­m mladih boraca. Nikad nismo imali bolje uvjete za rad, ali nikad ni konkurenci­ja nije bila tako jaka. Svi rade i žele rezultate. Međutim, mi imamo iznimno talentiran­u generaciju s kojom puno radimo, naša škola uvijek je bila ispred drugih i ja se ne bojim za budućnost. Naše vrijeme na međunarodn­oj razini tek dolazi – zaključio je trener Šarec.

 ??  ?? Riječ je o državnoj cesti koja je opterećena prometom pa je stoga i opasna za pješake
Riječ je o državnoj cesti koja je opterećena prometom pa je stoga i opasna za pješake
 ??  ?? Marija Gelenčir na juniorskom je Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojila broncu nastupajuć­i za hrvatsku savate assaut reprezenta­ciju
Marija Gelenčir na juniorskom je Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojila broncu nastupajuć­i za hrvatsku savate assaut reprezenta­ciju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia