Večernji list - Hrvatska

Uspjeli smo ih smiriti s dva brza pogotka, sretan sam i ponosan

-

Igor Bišćan, trener Rijeke, bio je prilično zadovoljan nakon nove pobjede protiv Aberdeena.

– Na kraju je ispalo mirno i lagano, ali za to smo zaslužni mi, odnosno moji igrači. Bili smo spremni odgovoriti od prve minute na njihov agresivan početak. Uspjeli smo ih smiriti s dva gola. Mogu biti presretan i ponosan na svoje igrače – istaknuo je trener Rijeke.

Zoran Kvržić igrač je s najviše nastupa za Rijeku u europskim natjecanji­ma. Ogled protiv Aberdeena bio je 37. za Kvržića u Europi, važnu utakmicu začinio je s dvije sjajne asistencij­e. Zoran Kvržić iza sebe ima 37 europskih utakmica u dresu Rijeke

– Pokazali smo da smo bolji, da rezultat na Rujevici nije bio slučajan – rekao je Zoran Kvržić Rijeku čeka novi težak tjedan. – Zgusnut je raspored. Treba se koncentrir­ati na Osijek, a onda slijedi Europa – rekao je Kvržić.

Trener škotske momčadi Derek McInnes bio je prilično nekorektan poslije utakmice:

– Crveni karton koji smo dobili bila je užasna odluka, nisam nikad vidio takav. Neki drugi su bili i teži, pa nisu bili sankcionir­ani. Mislim da je nepošteno reći da je Rijeka prosječna momčad. Štoviše, znala je iskoristit­i sve naše pogreške – rekao je McInnes.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia