Večernji list - Hrvatska

Dječja soba koja se prilagođav­a prostoru

Dječja soba treba biti funkcional­na i prilagođen­a dobi djeteta te njegovim željama i potrebama

- Martina Strukić

Uskoro počinje nova školska godina, a s njom, ruku pod ruku, ide i uređenje dječje sobe, neovisno o tome imate li prvašiće, tinejdžere ili vrtićance, rujan uvijek znači barem neku promjenu u dječjoj sobi. S obzirom na velik izbor koji nam je danas na raspolagan­ju, lako se zaigrati pri uređenju sobe za najmlađe pa se stoga vodite mišlju da dječja soba prije svega treba biti funkcional­na i prilagođen­a dobi djeteta te njegovim željama i potrebama. Dječje sobe Mali Princ ostvaruju sve želje, a bojom i raznolikoš­ću programa nude brojne mogućnosti izražavanj­a.

Najvažnija je funkcional­nost

Prije početka uređenja dječje sobe prostor osmislite tako da bude podijeljen na različite zone, prema potrebama djeteta. Podijelite li sobu na određene zone prema funkcional­nosti, kao što su radna zona za pisanje zadaće i učenje, zona za dječju igru, zona za spavanje te jedan dio prostorije za odlaganje stvari, stvorit ćete red u prostoru. Da biste dijete potaknuli da posprema svoje stvari, organizira­jte mu prostor za odlaganje knjiga, igračaka i ostalih stvari. Dobro rješenje za to mogu biti police s kutijama i košarama, ali i višenamjen­ski namještaj kao primjerice klupica za sjedenje sa spremištem za stvari. Ako pak tragate za gotovim rješenjima, odličan asortiman imaju sobe Mali princ – uz velik izbor dimenzija namještaja i brojnih sklopova, mogu se potpuno prilagodit­i svakoj prostoriji. Program Malog princa nudi vrhunske dječje sobe s jednostavn­im rasporedom osnovnih elemenata namještaja d razigranih dječjih soba s krevetima na kat i mostovima koji pružaju dovoljno prostora za jednog ili dva istraživač­a dječjeg svijeta.

Iskoristit­e popust

Otvoreni mašti i posebnim željama, Mali Princ će svaku dječju sobu učiniti još posebnijom. Odnedavno su ove sobe dostupne u zagrebačko­m Möbel Landu uz aktualan back to school popust od 20%.

 ??  ??
 ??  ?? Program Malog princa nudi vrhunske dječje sobe s jednostavn­im rasporedom osnovnih elemenata namještaja
Program Malog princa nudi vrhunske dječje sobe s jednostavn­im rasporedom osnovnih elemenata namještaja
 ??  ?? Dječju sobu podijelite na zone – za učenje, spavanje i igranje
Dječju sobu podijelite na zone – za učenje, spavanje i igranje

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia