Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

LJUBAV Izvjesna je idealizaci­ja osobe do koje vam je stalo. POSAO Bit ćete usredotoče­ni na ljude oko sebe s kojima još niste definirali neke stvari. ZDRAVLJE Idite svojim putem.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

LJUBAV Osjećat ćete da je sreća u povezanost­i s ljudima. POSAO Nedostajat će vam osjećaj slobode. ZDRAVLJE Oslonite se na svoj smisao za humor.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

LJUBAV Vaši prijatelji i društvo potaknut će vas da djelujete na ispravan način. POSAO U poslovima sa strankama, odnosno s ljudima, bit ćete iznimno uspješni. ZDRAVLJE Vrlo dobro.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

LJUBAV Vaš stil udvaranja bit će simpatičan drugoj strani. POSAO Funkcionir­at ćete dobro i bez većih zastoja odrađivati ono što treba. ZDRAVLJE Cijenite trud drugih.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

LJUBAV Voljenu osobu povezat ćete sa širim krugom ljudi. POSAO Snagom volje mirit ćete dvije strane koje imaju različit pristup u jednoj ideji. ZDRAVLJE Krenite ranije na počinak.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

LJUBAV Ako ima manjih problema u vašoj vezi, prijatelj će vas izvući iz krize. POSAO Intuitivna strana vaše ličnosti će vas dovesti do dobitne kombinacij­e. ZDRAVLJE Raste vaš elan.

Vaga (23. 9. - 22. 10.)

LJUBAV Usuglašava­nje stavova s voljenom osobom će se protegnuti i na današnji dan. POSAO Doći će do izražaja neracional­no trošenje novca. ZDRAVLJE Nitko ne voli slušati kukanje.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.)

LJUBAV Mudrim postupanje­m vi ćete održavati status quo u vezi. Dobar provod moguć je s prijatelji­ma. POSAO Poslovi u kojim vi imate utjecaj razvijat će se odlično. ZDRAVLJE Veselite se.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Oni koji su sanjali, morat će se spustiti na zemlju. Voljena osoba će im u tome pomoći. POSAO Netko bi vam mogao prigovorit­i da na poslu trošite na nebitne stvari. ZDRAVLJE Budite budni.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

LJUBAV Bez obzira na svu zbrku u komunikaci­ji, vi ćete naći načina da izrazite svoje osjećaje. POSAO Vaši poslovni tokovi krenut će onako kako i trebaju ići. ZDRAVLJE Odmorite.

Vodenjak Vodenjak (21. (21. 1. 1. - - 18. 18. 2.) 2.)

LJUBAV Prihvatit ćete mala gnjavljenj­a voljene osobe i opet pokazati koliko vam je stalo. POSAO Vjerojatan je prolazni nesklad sa suradnicim­a. ZDRAVLJE Budite razumni.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

LJUBAV Voljena osoba će se danas zaista pokazati u najboljem svijetlu. POSAO Danas će postati očigledno da su vas drugi spremni podržati. ZDRAVLJE Ne analiziraj­te svoje zasluge.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia