Večernji list - Hrvatska

Ana Rucner u vrućem izdanju oduševila pratitelje

- Tamara Janušić

Naša najpoznati­ja violončeli­stica Ana Rucner uživa u ljetnim danima. Dokazala je to i izazovnom fotografij­om na kojoj pozira u plavom crop topu i vrućim traper hlačicama. – Povedi me tamo gdje ljeto nikada ne prestaje – napisala je violončeli­stica u opisu fotografij­e na Instagramu i oduševila mnogobrojn­e pratitelje. “Predivna”, “Savršena”, “Kakvo tijelo”, “Najljepša si”, bili su samo neki od komentara koji su osvanuli ispod objave. Atraktivna fotografij­a nastala je tijekom ovogodišnj­e manifestac­ije “Fuliranje na moru” na kojoj se Ana dobro zabavljala. Bio je jedno od najpoznati­jih lica malih ekrana, kućanice i tinejdžeri diljem svijeta su ga obožavali, a serija “Prijatelji” još ima mjesto u srcima mnogih koji su je gledali devedeseti­h. Glumac Matthew Perry, koji danas slavi 50. rođendan, imao je i novac i slavu. Po epizodi dobivao je i milijun dolara, a žene su mu se bacale u naručje kako bi gledale u njegove “tužne” plave oči. No u privatnom životu događala mu se prava drama, psihički se raspadao. Alkoholiza­m, ovisnost o tabletama protiv bolova i nekoliko posjeta klinikama za odvikavanj­e... Perryjev život nije bio nimalo glamurozan.

Izazvao nesreću

Tome je kumovala nesreća koju je doživio 1997. dok je neoprezno vozio jet-ski. Nakon toga patio je od velikih bolova pa mu je liječnik prepisao Vicodin, lijek o kojem je postao ovisan.

– Uzmite ovo, bit će vam lakše, rekao mi je liječnik – prisjetio se Perry te nastavio: – I jesam. Popio sam tabletu i shvatio da se nikad u životu nisam bolje osjećao. Imao sam velikih problema s drogom i alkoholom i nisam mogao prestati.

U “Prijatelji­ma” bio je od 24. do 34. godine. S ostalom postavom te serije bio je na svim naslovnica­ma i stalno u fokusu javnosti. No u stvarnom životu osjećao se jako usamljeno i samo je pio. U jednom intervjuu šokirao je cijeli svijet kada je rekao da se ne sjeća tri godine koje je proveo na snimanju “Prijatelja”.

– U jednom trenu svoju ovisnost više nisam mogao skrivati. Nisam pio i drogirao se na setu, ali sam bio uvijek mamuran – kazao je Matthew. Shvatio je da mora nešto učiniti pa je na 28 dana otišao u centar za odvikavanj­e. Rekao je da mu je to bilo

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia