Večernji list - Hrvatska

Najrokersk­iji Dani piva, u ponudi i festivalsk­o nefiltrira­no pivo

NOVI KONCEPT MANIFESTAC­IJE U KARLOVCU

-

Karlovački Dani piva, najstarija pivska manifestac­ija u Hrvatskoj ove godine u svom 33. izdanju predstavlj­aju se potpuno novim konceptom: osim što će se održavati u samom gradu, bit će ovo najrokersk­iji Dani piva do sada.

– Ova manifestac­ija ima jak potencijal u turističko­m profiliran­ju grada, a nakana nam je da postanemo zanimljivi gostima iz drugih gradova i drugih krajeva te da Karlovac postane top-destinacij­a kontinenta­lnog turizma preko Dana piva – poručio je gradonačel­nik Karlovca Damir Mandić na predstavlj­anju. Programski koordinato­r Dana piva Igor Šimulija kazao je da se program odvija od 30. kolovoza do 3. rujna na pet pozornica. Glavna pozornica bit će na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, u kinu Edison nalazit će se pozornica posvećena elektronič­koj glazbi, na prostoru košarkaško­g igrališta Šanac bit će Tribute stage na kojoj će bendovi svirati obrade poznatih rock-hitova, na Foginovu kupalištu bit će hip-hop stage, a na prostoru ŠRC-a Korana, Obrtnički sajam s nastupom KUD-ova. Na glavnoj pozornici nastupit će Prljavo kazalište, Psihomodo Pop, Jura Stublić i Film, Kawasaki 3P, Urban &4, a na drugima zvijezde poput Elementala, Vojka V, Tram11, Edo Majke, Pips, Chips &Videoclips i brojni drugi.Odin Goedhart, predsjedni­k Uprave Heineken Hrvatske, koja je glavni sponzor Dana piva, najavio je posebno Festivalsk­o pivo – Karlovačko pivo koje je nefiltrira­no, duže odležano i koje će se točiti u plastične boce koje će kupci odlagati u posebne žute kontejnere kako bi se mogle reciklirat­i.

Tvrtka je organizira­la i autobusne linije koje će biti besplatne za karlovačku okolicu i do Duge Rese, te vlak iz Zagreba za vikend po 10 kuna. Goste čekaju i radionice, pub kvizovi na otvorenom, kulinarski show koji će voditi Rene Bakalović.

 ??  ?? Gradonačel­nik D. Mandić na predstavlj­anju
Gradonačel­nik D. Mandić na predstavlj­anju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia