Večernji list - Hrvatska

Tudor bolji od Bobanova Milana, sjajan gol Brekala

- (Damir Mrvec)

U 1. kolu talijansko­g nogometnog prvenstva Udinese, koji vodi hrvatski trener Igor Tudor, na svom stadionu svladao je Milan (1:0). Pašalić je odigrao 90 minuta za Atalantu koja je pobijedila u gostima kod SPAL-a. (3:2).

Josip Brekalo bio je strijelac i asistent u pobjedi Wolfsburga (3:0), iako je ušao u igru tek u 77. minuti susreta njemačke lige protiv Herthe. Brekalo se u 82. minuti probio po lijevom boku, driblingom se riješio čuvara i zatim s vrha kaznenog prostora pogodio donji desni kut za 2:0. A u sudačkoj nadoknadi asistirao je Roussillon­u za konačnih 3:0. Berlinsku momčad vodi hrvatski trener Ante Čović, a ovo je Herthi prvi poraz u novoj sezoni nakon što su u prvome kolu remizirali s Bayernom (2:2). Eintracht iz Frankfurta je bez hrvatskog napadača Ante Rebića izgubio na gostovanju kod Leipziga (1:2).

I u trećoj prvenstven­oj utakmici francuske lige Monaco je ostao s igračem manje, što ga je skupo koštalo jer je na domaćem terenu prokockao vodstvo 2:0 protiv Nimesa. Danijel Subašić opet nije bio u sastavu Monaca. Borna Barišić sjajnim golom iz slobodnog udarca donio je pobjedu Rangersima u gostima kod St. Mirrena.

U 7. kolu ruskog prvenstva moskovski CSKA pobijedio je Ahmat (3:0). Jedan od pogodaka postigao je Nikola Vlašić. Od 81. minute za CSKA je ušao Bistrović. Na drugoj strani od početka susreta na travnjaku je bio Zoran Nižić.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia