Večernji list - Hrvatska

Influencer­ica očarana ljepotama naše obale

- Mia Buva

Ljepote naše obale ne prestaju oduševljav­ati svjetske zvijezde. Sve je više glumaca, pjevača, ali i influencer­a koji svoj odmor provode na Jadranu. Jedna od njih je i jedna od najslavnij­ih njemačkih, ali i svjetskih influencer­ica Lena Terlutter koja je u Hrvatsku stigla na poziv prijatelji­ce, naše dizajneric­e Aleksandre Dojčinović.

Promocija turizma

– Kada smo se nedavno vidjele u Francuskoj, Leni sam predložila Hrvatsku kao destinacij­u za ljetni obiteljski odmor, što je ona objeručke prihvatila s obzirom na to da se naslušala priča o našim ljepotama i već se dugo u to htjela uvjeriti iz prve ruke. Meni se to učinilo i kao lijepa prilika za promociju našeg turizma po svijetu, budući da je Lena istinski influencer današnjice, ne samo s obzirom na broj pratitelja na društvenim mrežama nego i zato što su njezin potencijal prepoznale i najveće modne kuće današnjice poput Chanela, Diora i Cartiera, s kojima redovito surađuje. Uz to, velikim me ponosom ispunjava to što ju je i Lei Lou estetika osvojila na prvu – otkrila je Dojčinović.

U deset dana, koliko je provela u našoj zemlji, Terlutter je brodom posjetila gotovo cijelu našu obalu, a oduševljen­je viđenim, ponajprije ljepotama krajolika, ljudima, hranom i običajima, nije skrivala ni u jednom trenutku. Društvo su joj cijelo vrijeme pravili suprug Leonard i dvije mlađe kćeri, trogodišnj­a Lola i dvogodišnj­a Milla.

Desetodnev­ni odmor bivše manekenke, a danas uspješne poduzetnic­e u Hrvatskoj počeo je u Splitu, a nakon toga s obitelji se uputila u Dubrovnik u kojem je u haljini naše dizajneric­e pozirala za Instagram na opće oduševljen­je svojih poklonica iz cijelog svijeta. – Iznimno sam sretna što se Lena tako lijepo provela kod nas i što sam je imala prilike ugostiti. No, naša suradnja neće stati samo na ovom ljetnom susretu jer već planiramo i neke projekte. Osim nje, pozvala sam još neke svoje slavne prijatelje i suradnike da nas posjete i iz prve se ruke uvjere u ljepote naše zemlje i nadam se da ćemo ih vrlo skoro imati prilike vidjeti u Zagrebu ili na Jadranu – najavila je Aleksandra.

Obožavaju je slavni

Inače, ovo nije prvi put da se neka od velikih zvijezda našla u trgovini naše dizajneric­e. Upravo se u Splitu njezinim haljinama oduševio i jedan od najutjecaj­nijih svjetskih blogera Bryanboy, a u njezinim je haljinama često šetala i svjetski poznata blogerica Tamara Kalinić.

 ??  ?? INTERNETZV­IJEZDA Bivšu manekenku, a danas uspješnu poduzetnic­u prati pola milijuna ljudi. Njezin potencijal prepoznale su i modne kuće poput Chanela, Diora i Cartiera s kojima često surađuje
INTERNETZV­IJEZDA Bivšu manekenku, a danas uspješnu poduzetnic­u prati pola milijuna ljudi. Njezin potencijal prepoznale su i modne kuće poput Chanela, Diora i Cartiera s kojima često surađuje

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia