Večernji list - Hrvatska

Hrgović: Volio bih što prije postati otac

Gostujući na Večernji TV-u, boksački profesiona­lac pričao je što za njega u kuhinji pripremaju majka i supruga, sabotira li netko njegovu izlaznu pjesmu “Geni kameni” te može li na Olimpijske igre 2020.

- Dražen Brajdić

Nakon što je lako preskočio i devetu profesiona­lnu prepreku, u desetom meču Filip Hrgović trebao bi boksati u Saudijskoj Arabiji, na priredbi vrijednoj 100 milijuna USD. Tog 7. prosinca trebao bi se održati uzvrat između senzaciona­lnog teškaškog prvaka svijeta Andyja Ruiza i detronizir­anog Anthonyja Joshue, a naš boksač trebao bi sudjelovat­i u jednoj od glavnih predborbi.

– Već u ringu u Meksiku Joshuin promotor Eddie Hearn kazao mi je da je to njegov plan. To mi imponira jer će to biti jedna od najvećih priredbi u ne znam koliko godina. To što me stavlja ispred toliko imena pa i nekih drugih olimpijski­h medaljaša znači da jako vjeruje u moje potencijal­e i da želi od mene napraviti zvijezdu–ističe Filipi dodaje da u toj borbi ne bi volio biti favorit.

– Najviše volim ulogu lovca. Najbolji sam kada imam tremu, kada se borim s ubojicom koji mi može skinuti glavu. Tada sam na j koncentrir­ani ji. Osjećaj da idem u nešto neizvjesno drži me budnim. Kada sam favorit, onda je to neka druga vrsta nervoze, tada sam pod pritiskom očekivanja drugih da briljiram, da ne zeznem... Jer kada slabiji jednom udari, o tome svi pričaju više nego o tome da sam ga ja nokautirao.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia