Večernji list - Hrvatska

Najvažnija je stručnost, koja je u Hrvatskoj na zavidnoj razini. Liječnici ulažu i u znanje i ordinacije. Na dobrom smo putu Ctaernmtae­r dmiceidnis­ckinesizkv­erisznvors­ntiosti

-

Doktor Boris Lozančić dobitnik je brojnih priznanja na polju implantolo­gije i estetske dentalne medicine. Nakon što je njegov otac, također stomatolog, u Kninu otvorio moderni specijalis­tički dentalni centar, Lozančić mlađi se sve više počeo interesira­ti za dentalni turizam. Stoga je osnovao novi koncept stomatološ­ke usluge orijentira­n na pacijenta, eliminacij­u stresa i relaksacij­u u obliku dental spa i wellnessa.

Osim dentalnih, koje još usluge pružate pacijentim­a?

Uz dentalne usluge pružamo svim pacijentim­a noćenje za vrijeme boravka u Kninu do završetka svih dentalnih radova. U našu uslugu uključeni su i transferi iz zračnih luka. U sklopu njihova boravka nastojimo organizira­ti i neke fakultativ­ne izlete.

Odakle dolaze pacijenti, koliko u prosjeku ostaju?

SAeD-an.

Pacijenti su najčešće iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Švedske, Velike BritanijCe

i

Koje su usluge nakjvtalri­taetžizean­uziimjea?treće

TB TNajtražen­ije usluge su dentalni implantati i fiksno-protetski radovi, cirkon-keramički i egotudalil­cna-u,kbdoegaran­taeamabrhi­oiitčeokks­tuirte,mpriojeokc­eisjSetalo­voemv, krunice.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia