Večernji list - Hrvatska

Napravili su identične tetovaže

-

Voditeljic­a Nikolina Ristović i njezin suprug Vidoje tijekom godišnjeg odmora na Ibizi odlučili su napraviti identične tetovaže na ruci.

– XXVII.VIII.MMXII, dogodilo se na današnji dan. Blagoslovl­jeni – tetovirao je na podlaktica­ma ovaj bračni par. Datum je to koji je Nikolini i Vidoju važan, ali nisu otkrili zašto. Ovaj je par nakon godinu dana veze svoju ljubav okrunio brakom 2013. godine. Svadbena ceremonija održala se u Monte Carlu u hotelu Metropole, a na svadbi su imali stotinjak uzvanika. Nikolina je za kumu izabrala poduzetnic­u Snježanu Mehun. Vidoje i Nikolina žive na relaciji Beograd – Zagreb i roditelji su kćeri Une Sofije, a Nikolina iz veze s Markom Cigojem ima i kćer Hanu.

U intervjuu koji je dala Storyju nedugo prije udaje za Vidoja istakla je na čemu je zahvalna svojem partneru i što kod njega najviše cijeni.

– Najviše sam mu zahvalna na strpljenju koje je pokazao na početku, s obzirom na to da je meni sve izgledalo predobro da bi bilo istinito. A što cijenim najviše? To što je pravi autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da uistinu više ne postoji – izjavila je tada televizijs­ka voditeljic­a.

 ??  ?? POSEBNA VAŽNOST Vidoje i Nikolina tetovirali su datum koji je njima jako važan, ali zadržali su za sebe zašto
POSEBNA VAŽNOST Vidoje i Nikolina tetovirali su datum koji je njima jako važan, ali zadržali su za sebe zašto

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia