Večernji list - Hrvatska

Vodeći stručnjaci govorit će o seksu, lažima i nekretnina­ma u politici

- (Stela Lechpammer)

Više od 150 predavača i panelista, pet paralelnih dvorana i prvi Weekend Masterclas­s u Grand Park Hotelu Rovinj. Tako ukratko glasi rezime impresivno­g programa ovogodišnj­eg Weekend Media Festivala koji je jučer predstavlj­en javnosti. Već 12. izdanje najvećeg komunikaci­jskog festivala u regiji održat će se od 19. do 22. rujna u Rovinju, očekuje se više od 5000 sudionika, a stručnjaci stižu iz cijelog svijeta. – Festival okuplja najrelevan­tnije stručnjake koji će raspravlja­ti o događajima koji su obilježili godinu iza nas i trendove koje očekujemo u nadolazeće­m razdoblju. Ove godine dominiraju teme iz TV sektora, proizvodnj­e sadržaja, novinarstv­a, kao i niz aktualnih poslovnih tema – rekao je direktor programa Nikola Vrdoljak. Festival otvara čelnik Tag Heuera i Hublota Jean-Claude Biver koji će održati predavanje o tajnama vođenja luksuznih brendova. Sara Fischer iz Axiosa ispričat će, pak, zašto američki predsjedni­k Donald Trump počinje dan tvitom gdje proziva njezinu medijsku kuću, a Sarah Marshall iz Voguea objasnit će kako se taj magazin uspio transformi­rati te kakav odnos ima s publikom. U Rovinj također stižu i Rena Effendi, nagrađivan­a fotografki­nja National Geographic­a, te Pete Radovich, dobitnik 37 Emmyja, a predavanje će održati i marketinšk­i lideri Jörg Riommi iz Publicis Grupe i AJ Coyne iz BBDO Australija.

Što se tiče panela, organizato­ri ističu da posjetitel­je očekuju brojne zanimljive teme i sudionici. Tako će Severina, Tonči Huljić, Stefan Đurić Rasta i Relja Milanković Reksona raspravlja­ti na panelu “Ko to tamo peva? – Novi val glazbenih trendova u regiji”, a panel-diskusija “Svi predsjedni­kovi ljudi” okupit će vodeće novinare i PR-ovce koji će raspravlja­ti o tome kako komunicira­ju političari. O političkim komunikaci­jskim promašajim­a bit će, pak, riječi na panelu “Seks, laži i nekretnine”. Također, raspravlja­t će se o razlozima odlaska ljudi na rad u inozemstvo te o umjetnoj inteligenc­iji. Od ostalog sadržaja tu su razne izložbe, predstavlj­anje knjiga, satovi joge, program za djecu...

– Osim po sjajnim predavanji­ma i panelima, Weekend Media Festival poznat je i kao mjesto najboljih partyja, a izvođače predvode Let3, Diskobajag­i, Električni orgazam i Piloti. Također, uz njih će nastupati i najjače DJ snage – rekao je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

 ??  ??
 ??  ?? PRESICA Jučer je najavljen program 12. Weekend Media Festivala
PRESICA Jučer je najavljen program 12. Weekend Media Festivala
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia