Večernji list - Hrvatska

Kim Kardashian ozbiljno bolesna

-

Kim Kardashian West ima ozbiljne zdravstven­e probleme. Nakon što je primijetil­a da su joj zglobovi već neko vrijeme otečeni te da je konstantno umorna, odlučila je potražiti pomoć liječnika.

– Zglobovi me jako bole i bol je prodorna, nije kao inače kad me bole zglobovi – požalila se Kim pred kamerama. Odlučila je napraviti pretrage i od liječnika je ubrzo dobila nalaze, a telefonski razgovor Kim i liječnika prikazan je u realityju. – Tvoja antitijela su pozitivna na lupus i reumatoidn­i artritis – rekao joj je liječnik, nakon čega je Kim briznula u plač. Ipak, malo se smirila nakon što joj je objasnio da je riječ o nalazima koji nisu sto posto točni i zato će morati napraviti dodatne pretrage kako bi bila sigurna jer samo nalazi krvi ne mogu potvrditi ovu dijagnozu.

Reality zvijezda je priznala kako samo razmišlja o najgorim opcijama i ishodima otkako je čula da možda ima autoimunu bolest. – Dok ne napravim sve pretrage i dok ne dobijem nalaze stalno ću se pitati što mi je i kako da to riješim – rekla je Kim.

Podršku su joj odmah pružile sestre Khloe i Kylie, kao i njihova majka Kris. Kim je već progovoril­a i o psorijazi, bolesti imunosnog sustava koja uzrokuje pojavu crvenila na koži, s kojom se bori već godinama. Točan uzrok ove bolesti se ne zna, a lijeka za nju još uvijek nema.

– Moj posao uključuje reklamne kampanje i fotografir­anje u kupaćim kostimima. Ljudi ne razumiju pod kojim sam pritiskom jer moram izgledati savršeno – rekla je Kardashian West.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia