Večernji list - Hrvatska

Travoltin novi film zaradio je 3.000 dolara

-

Hollywoodu nikad dosta starih filmova! Naime, Paramount je najavio da su odlučili ponovno snimiti film ‘Čovjek bez lica’ iz 1997. u kojem su glavne uloge tumačili John Travolta i Nicolas Cage.

Na novoj verziji filma radit će potpuno nova postava glumaca. No ovo nije jedina vijest koja se trenutačno veže za glumca Johna Travoltu.

Njegov posljednji film ‘The Fanatic’ u kojem ima glavnu ulogu u prvom tjednu prikazivan­ja u SAD-u zaradio je nešto više od 3.000 dolara. Prikazivao se u oko 52 kina diljem Amerike. Travolta tumači Mossea, fana opsjednuto­g Hunterom Dunbarom, akcijskom zvijezdom koju tumači Devon Sawa. Moose poduzima očajničke korake kako bi dobio autogram pa tako od paparazza dobiva glumčevu adresu. Kada se Moose pojavi pred vratima kuće svojeg omiljenog glumca, on ga otjera te kaže da ga više nikada ne želi vidjeti.

– Samo sam htio autogram – rekao je Moose jezivo. Nakon tog susreta lik koji tumači Devon Sawa upada u sve veće nevolje. Film je režirao Fred Durst, najpoznati­ji kao frontmen benda Limp Bizkit. Ovo nije prvi film koji je režirao, radio je na filmovima ‘The Longshots’ i ‘The Education Of Charlie Banks’.

Kritičari film prozivaju potpunim promašajem i velikim kandidatom za Zlatnu malinu. Mnogi za ovaj neuspjeh krive Durstovu režiju, a neki čak smatraju da bi Travoltina gluma mogla biti uvredljiva osobama koje imaju poremećaj iz autistično­g spektra. Ne pomaže ni činjenica da prva rečenica u filmu glasi: “Ne mogu sad pričati. Moram kakati.”

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia