Večernji list - Hrvatska

Pašalić prvi vatreni koji je izgubio na Maksimiru

-

Hrvatski reprezenta­tivac Mario Pašalić bio je najbolje ocijenjen igrač Atalante u debiju u Ligi prvaka i porazu od Dinama 0:4. Odigrao je samo drugo poluvrijem­e, umalo je i zabio gol, ali utakmicu će pamtiti i po tome što je postao prvi hrvatski reprezenta­tivac (trenutačno u A selekciji) koji je izgubio na Maksimiru u nekoj Uefinoj utakmici.

Inače, iako se Dinamo iskazao protiv Atalante, kladionice mu i dalje ne vjeruju. Koeficijen­t da će Dinamo proći skupinu je 4, najveći od ponuđenih za skupinu C, a 1.25 je kvota postavljen­a na okladu da će Dinamo ispasti u skupini. Igrači Dinama dugo su se nakon treninga zadržali u svlačionic­i, stigla je hrana, častio je Mislav Oršić. Ali ne zbog hat-tricka koji je zabio Atalanti u srijedu navečer.

– Bilo je to zbog mog debija u reprezenta­ciji, ali znam da me sad čeka nova runda zbog ovih golova, probao sam se izvući da spojim ta dva čašćenja, ali dečki nisu “pali na foru”. No ima vremena, ima još onih koji su dužni tako da sam na listi čekanja za novu rundu hrane – uz smiješak je kazao Oršić koji je imao nogometnu večer života.

– Nisam mogao zaspati poslije utakmice, ali sad je lijepo, odigrali smo sjajnu utakmicu uz naše navijače. Jeste li se sjetili nekih svojih bivših trenera kod kojih baš i niste igrali?

– Ma ne, nikad o tome nisam razmišljao. Ovo mi je bila najbolja utakmica u životu, uz ambijent, igru... Oršić je prošao puno toga u životu, selio se po Europi i Dalekom istoku.

– Bilo je turbulentn­o, nekakav čudni put, ali sve je došlo na svoje, igramo pravi europski nogomet i vjerujem da se baš sa svim možemo boriti. Dobili ste ocjenu deset.

– Nikad takvu ocjenu nisam dobio, ali nisam izrezao novine, no to je moja mama sigurno već napravila, ona sve to “vadi”, haha – kazao je Oršić.

 ??  ??
 ??  ?? MISLAV ORŠIĆ Ovo mi je bila najbolja utakmica karijere i prva desetka
MISLAV ORŠIĆ Ovo mi je bila najbolja utakmica karijere i prva desetka

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia