Večernji list - Hrvatska

Inter je sve bolji, pazit ćemo se

-

Nogometaši Hajduka sutra će (nedjelja od 16.30 sati) na Poljudu dočekati zaprešićki Inter u sklopu 9. kola Prve HNL. Utakmicu je najavio trener bijelih Damir Burić:

– Ovaj tjedan bio je jako dobar kad je riječ o radu i koncentrac­iji. Momci su odradili jako i kvalitetno i dobro. Polako se vraćaju igrači, na treningu nam se priključio Eduok, ali moramo paziti, ne smijemo ga preforsira­ti. Osim Stipe Vučura, svi igrači su tu. Kada radite analizu Intera, oni su u uzlaznoj putanji. Dinamo ih je dobio na jedvite jade, protiv Rijeke su remizirali. Moramo paziti, znamo što nas čeka. Mi smo favoriti, ali oni imaju kvalitetne igrače u svojim redovima. Promijenil­i su sustav, igraju 5-3-2 ili 5-4-1. Možemo i protiv nas očekivati da će biti orijentira­ni defenzivno – smatra trener Hajduka pa dodaje: – Čeka nas neugodna momčad i težak posao. Tablica nas neće prevariti, moramo biti fokusirani na nas i odigrati kvalitetnu utakmicu – zaključio je Damir Burić. (kk)

 ??  ?? DAMIR BURIĆ s Hajdukom trenutačno drži prvo mjesto na prvenstven­oj tablici, ali ima utakmicu više od drugog Dinama
DAMIR BURIĆ s Hajdukom trenutačno drži prvo mjesto na prvenstven­oj tablici, ali ima utakmicu više od drugog Dinama

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia